Jau tampa tradicija penktadienio vakarą susitikti virtualiame vakarėlyje, kuriam iš savo namų terasos diriguoja vienas mylimiausių mūsų šalies didžėjų Jonas Nainys-Jovani. Šį penktadienį 20 val. taip pat junkite „Delfi TV“ ir prisijunkite prie šventės. Fotografuokite, filmuokite, kaip linksminatės su Jovani virtualiu vakarėliu, kelkite vaizdus į "Instagram", prirašę #Jovanihome ir pamatykite save ekrane!

Jovani

Šeštadieniais 11 val. „Delfi TV“ rodomas Stasio Medžiūno projektas „Šimtas akimirkų gamtoje“ – šį savaitgalį žiūrovų lauks jo dalis „Lakštingala ant vienos kojos“. Net neišeidami iš namų galėsite pasijusti arčiau pasiilgtos gamtos.

100 akimirkų gamtoje

Kiek vėliau, šeštadienį 17 val. „Delfi TV“ eteryje – „Domino“ teatro spektaklis „Langas į parlamentą“. Šios komedijos siužetas bei situacijos žiūrovams primena Lietuvos politinio gyvenimo realijas, politikų gebėjimą įsivelti į netikėčiausias situacijas, meistriškai suktis ir sausiems išbristi iš klampiausios balos. Komedijoje „Langas į parlamentą“ apstu detektyvo elementų, farso ir grotesko požymių.

Spektaklio "Langas į parlamentą" užkulisiai

Netrukus po spektaklio, 20 val. žiūrovų lauks populiarieji „Kitokie pasikalbėjimai“.

Kitokie pasikalbėjimai su Ingrida Šimonyte

Sekmadienį 20.30 val – nuo šios savaitės „Delfi TV“ rodoma teatro „Kitas kampas“ laida „Improvizacijų šou: „Gero juoko dozė“, leisianti papildyti vitamino C atsargas.

Kitas kampas

Savaitgalio pabaigai, sekmadienį 21 val. – Algimanto Puipos filmas „Miegančių drugelių tvirtovė“. A. Puipa, vienas žymiausių šalies režisierių, neretai kuria filmus, remdamasis šiuolaikine lietuvių literatūra. Vaidybinis filmas „Miegančių drugelių tvirtovė“ – antrasis režisieriaus darbas, paremtas rašytojos Jurgos Ivanauskaitės romano motyvais.

Kadras iš filmo "Miegančių drugelių tvirtovė"

Kuriems nesinori tiesiog sėdėti ant sofos, primename, kad kasdien 13 val. portale „Delfi.lt“ ir televizijoje „Delfi TV“ profesionalūs „Impuls“ sveikatingumo klubų treneriai veda pusvalandžio trukmės skirtingo pobūdžio ir intensyvumo treniruotes. Į treniruotes tris kartus per savaitę 17 val. taip pat kviečia „Sveikas miestas“ su savo treneriais.

Sportuojame namuose su IMPULS

Skaitomiausias kiekvieną dieną naujienų portalas DELFI su visa eile teminių kanalų, skirtų įvairioms auditorijoms ir skelbimų portalas „Alio.lt“ nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti internetinės žiniasklaidos, leidybos ir laikraščių verslą Baltijos šalyse. „Ekspress Grupp“ Lietuvoje taip pat priklauso ir reklamos paslaugų internete bendrovė „Adnet media“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)