Kūrybinė „X Faktoriaus" komanda vaikiną pasitiko naktį oro uoste. Jis nieko nesakęs savo artimiesiems grįžo iš Londono į Vilnių išbandyti savo jėgų populiariausiame šalyje TV projekte. Pasak vaikino, „X Faktorius" yra dar vienas šansas, kitas laiptelis jo karjeroje. Ir, kaip tikisi, bus labai sėkmingas.

Silvestras scenoje nėra naujokas. Jam pažįstama tiek Lietuvos, tiek Europos scena. Londone vaikinas studijuoja komercinės muzikos atlikimą. Palikti mylimą gimtinę teko dėl labai rimtų priežasčių, skelbiama pranešime spaudai.

„Prasidėjo problemos dėl orientacijos. Pradėjau klausti savęs, kokie žmonės man patinka. Žinojau, kad Lietuvoje apie homoseksualumą, homoseksualus kalba visiškai nepozityviai. Kai kurie žmonės keistai į mane žiūri, dėl to prasidėjo depresinės nuotaikos. Norėjosi bėgti nuo savęs. Galvojau, kad išvažiavimas padės pradėti kitą gyvenimo etapą", – laidoje kalbės 20 metų vaikinas.

Tačiau pabėgti nuo savęs yra sunkiausia. Vaikinas nusprendė – gali bėgti kur nori, tačiau nuo savęs nepabėgsi. „Nuo savęs aš nebebėgu. Šiandien esu laimingas. Depresija praeityje", – apie pasikeitusią nuotaiką gyvenime sakys Silvestras, į Lietuvą grįžęs tam, kad sudalyvautų „X Faktoriuje".

Vaikinas nenori grumtis – jo tikslas kalbėti visame pasaulyje suprantama muzikos kalba. „Noriu, kad žmonės suprastų – svarbu ne orientacija, ne lytis, ne rasė, o tas jausmas, kurį perteikiu per muziką", – sako Silvestras, scenoje atliksiantis Justės Arlauskaitės-Jazzu dainą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)