TV3 serialo “Moterys meluoja geriau” penktasis sezonas ir toliau neužleidžia pozicijų. Garsūs aktoriai, pikantiškos intrigos, neįtikėtinos situacijos, šmaikštūs dialogai išlaiko neprilygstamą serialo populiarumą, o atsiradę nauji veidai leidžia nenusibosti žiūrovui.

Šiemet prie serialo komandos prisijungė Klaipėdos dramos teatro aktorė, Auksinio scenos kryžiaus laureatė Monika Vaičiulytė, Vokietijos teatro ir kino meistrystės mokyklą baigęs lietuvių ir rumunų kilmės aktorius Vytas Caim. Anksčiau buvo planuojama, kad antrojo plano vaidmenį čia galėtų sukurti ir dainininkė V.Genytė. Tačiau prodiuserių kompanija “Videometra” praneša, kad V. Genytės seriale žiūrovai neišvys.

“Serialo sėkmės rezultatas priklauso ne nuo prodiuserio, režisieriaus ar aktoriaus, o visos komandos bendro darbo. “Moterys meluoja geriau” kuria didžiulė komanda, kurioje visi turi savo užduotis ir jei kas nors kur nors stabdo darbus, viskas stringa. Čia labai svarbus ne tik talentas, bet ir pareigingumas, atsidavimas darbui, lojalumas, pagarba scenarijaus autoriams, režisieriui, - sakė prodiuseris Rolandas Skaisgirys. - “Videometros” serialų filmavimo aikštelėse nėra ir negali būti žvaigždžių, kurios ką nors šokdintų pagal savo įgeidžius. Palikime tai pramogų pasaulio vakarėliams.”

Žiūrimiausias Lietuvoje serialas “Moterys meluoja geriau” rodomas pirmadieniais – kertvirtadieniais, 21 val. per TV3. Ryškius vaidmenis čia kuria Agnė Šataitė, Ramūnas Rudokas, Inga Norkutė, Džiugas Siaurusaitis, Nerijus Gadliauskas, Kristina Andrijauskaitė, Jurijus Smoriginas ir kiti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)