Tiesa, vyrų dėmesiu ji niekada nesiskundė - keturis kartus tekėjo. Rolandas irgi girdėjo liūdnas gydytojų prognozes. Po skrandžio operacijos jis numetė 80 kilogramų, dabar susilaukė penkto vaiko, džiaugiasi, kad jau gali pats tilpti už automobilio vairo. Jis pasakoja, kad jo pietų porcija būdavo lašinių gabalas arba penki cepelinai.

Mažai kas galėjo patikėti, kad Liveta Kazlauskienė kažkada suvalgydavo dešimt cepelinų su grietine ir spirgų padažu. Visada dailiai atrodanti moteris neslėpė - svoris augo. Nuo dešimties cepelinų porcijų ji kartu su vyru Petru perėjo prie visiško badavimo. „Tris dienas – nieko į burną, tik distiliuotas vanduo. Petrui tai gal patikdavo, o man labai blogai buvo. Plaukai ėmė slinkti, nagai suplonėjo“, - pasakoja dainininkė. Vėliau Kazlauskai tapo vegetarais, 11 metų nevalgė mėsos. Petras tokiomis dietomis išsigydė bronchinę astmą, dabar ir alaus pora litrų leidžia sau išgerti.

Žinomas kultūrizmo čempionas Saulius Misevičius sukritikavo tokius šokus organizmui. „Žmogus turi gauti visų reikalingų medžiagų“. Dabar dirbantis treneriu S. Misevičius padiktavo savo dietą – žmonėms norintiems pataisyti ir išlaikyti formas.

Artėjant vasarai ir paplūdimio sezonui šiandien „Valanda su Rūta“ apie dietas ir liesėjimo būdus - 19.30 val. per LNK