„Paradoksas, tačiau tik Lietuvoje gali būti žinomas ir nieko neuždirbti. Iš dainavimo aš daugiau uždirbu Katare, kur manęs niekas nežino, kitaip nei čia, Lietuvoje. O man žinomumo tik vardan žinomumo nereikėjo”, – LNK televizijos laidoje „Nuo… Iki…” šį antradienio vakarą, 20 val. pasakos dainininkė Berneen, rašoma pranešime.

Berneen į Lietuvą grįžo gerokai pasikeitusi: šviesiai nudažyti ilgi plaukai, apvalesnės formos ir seksualus įvaizdis. Būtent už tokius pernelyg atvirus drabužius dainininkė nukentėjo Artimuosiuose Rytuose esančiame Katare. Musulmoniškai šalies valdžiai užkliuvo internete rastos, dar „Kelyje į žvaigždes“ laikais darytos itin seksualios jos nuotraukos, todėl dainininkė negavo leidimo viešai dainuoti. „Tokios taisyklės Katare. Yra dalykų, prie kurių man itin sunku priprasti“, – sako dainininkė.

Berneen taip pat sunku priprasti prie žemesnio moters statuso Katare. „Čia moterys dažniausiai yra vyrų išlaikytinės, jos nedirba“, – sako atlikėja. Berneen, atvirkščiai nei Kataro moterys, dirba ir augina trejų metų dukrą Skyrah Marz. Tačiau, paklausta apie antrą vaiką, ji sako, kad daugiau vaikų turėti neketina, o artimiausiu metu planuoja su šeima kelti sparnus į Kanadą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)