„Įvairios dovanos buvo - pakvietimai, atėjimai į koncertus ir stovėjimas prie scenos. Viskas kaip priklauso vyrams“, - sako D. Bilevičiūtė.

Kaip rašoma LNK pranešime spaudai, dainininkė pasakos, kad santykiai nutrūko, nes ji, kaip moteris, nerodo iniciatyvos.

„Aš galvoju, kad aš ėjau pagal tas bangas pasroviui. Buvau pakviesta ten ir ten praleisti romantiškai laiką – sutikau, į romantišką vakarienę – sutikau, į mano gimtadienį atvažiavo, taip ir draugavau. Kaip moteris jokios iniciatyvos nerodžiau“, - D. Bilevičiūtė.

Politikai ir žinomi žmonės išsakė nuomonę ir apie Petro Gražulio dukrą. Dainininkė Renata Gaidan teigia, kad Petras Gražulis pasielgė vyriškai pripažinęs savo dukrą.

„Ponas Gražulis labai gerai pasielgė, kad vaiką pripažino ir davė pinigėlių, nes ne kiekvienas vyras apskritai pripažįstą vaiką ir duoda pinigų. 5000 eurų yra tikrai didelė suma“, - sako R. Gaidan.

Aušra Maldeikienė sako, kad P. Gražulio pajamos yra solidžios ir jis tikrai gali pasirūpinti savo dukra: „Jo pajamos yra solidžios ir didelės, jis deklaruoja dideles pajamas. Ponas Gražulis turi mokėti adekvačius alimentus. Su tokiais žmonėmis kaip p. Gražulis, reikia viską daryti teisme, nes tokio žodžio kaip „padorumas“ – nėra“, - sako A. Maldeikienė.

Garsusis advokatas Albertas Bandžius laidoje pasakos, kad Petro Gražulio dukros mama Birutė nebuvo atsitiktinė politiko gyvenime: „Dukrytės vardą p. Birutė parinko pagal Petro Gražulio mamos ir dukros vardus. Galbūt tai liudija, kad moteris nebuvo paprasta ir atsitiktinė iš gatvės. Nesvarbu, kad tai nebe pirmas vaikas, bet gal ateis laikas ir jis susiprotės ir galės bendrauti su dukra kaip tikras tėvas“, - sako advokatas

Aktorius ir renginių vedėjas Viačeslavas Mickevičius laidoje pristatys dainą Petrui Gražuliui. Vyras pasakos, kad įkvėpimas ir pyktis jam atėjo besiklausant P. Gražulio istorijos apie jo nesantuokinį vaiką: „Prasidėjo kūrybinė intencija. Ir taip per porą valandų gimė kūrinys“.

Visą laidą „KK2 penktadienis” žiūrėkite šį penktadienio vakarą 19 val. 30 min. per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)