Populiarusis LNK info šou KK2 užfiksavo, kaip pora važiuoja į Paluknio aerodromą. Ten Katažinos laukia lėktuvas. Mažas, bet užtat verslo klasės! Ratukai paliečia žemę. Katažina apšalus ir apsalus. Zvonkus laimingas, kaip tikras herojus! Supermenas - Superzvonkus!

„Šio gimtadienio proga leidau jai paskraidyt padebesiais, kad šiek tiek pakiltų virš pilkos kasdienybės, virš visko ir pasijustų ne lyg, o tikrąja to žodžio prasme danguje“, - sakė Deivydas Zvonkus.

Vaizdas iš paukščio skrydžio... tai yra būtent tai, kas pakylėja... kas atplėšia žmogų nuo žemės, lysvių, puodų, automobilio vairo ir net nuo scenos!

„Net sunku nupasakoti, ką jaučiau. Lėktuvas, vaizdas, pats jausmas... Tiesiog jauti kažką ir tos emocijos tave perpildo“, - po skrydžio atsitokėti negalėjo Katažina. Jos emocijos po gimtadienio dovanos šį antradienio vakarą 19.30 val. parodys LNK laida KK2.

Kompozitorius Deyvidas patenkintas savo išmone: žvaigždėms sveika paskraidyti padebesiais, tačiau dar sveikiau nusileisti ant žemės. „Ko gero linkėčiau Katažinai kaip pilotai linki, kad pakilimų ir nusileidimų kiekis sutaptų“, - juokėsi Zvonkus.

Nusileidusios ant žemės, Katažinos Deividas klausia, ko ji norėtų gimtadienio proga. Gal jai kažko trūksta?

Meilės ir šilumos“, - kvatojosi Katažina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)