„Tai būtų tiesiog neįmanoma. Jei bandyčiau, pasirodymas taptų tikrų tikriausia parodija. O šis muzikinis projektas ne parodijų šou. Tad man rimtai ir tiksliai įkūnyti Natalijos Bunkės tikrai nepavyktų.”

Deivydas Zvonkus neseniai atšokęs savo vestuves su Katažyna, džiaugiasi, jog jau trečiąjį sezoną dirba šiame projekte. „Man projektas yra be galo įdomus. Jis yra dinamiškas, smagus bei labai dažnai pateikia netikėtumų.”

Muzikos kūrėjui ruošiant dalyvius sunkiausia yra įsivaizduoti galutinį rezultatą. „Patariant dalyviams bei ruošiant jų pasirodymus sudėtingiausia matyti galutinį rezultatą. Būna atvejų, jog įsivaizdavimas nesutampa su pasirodymu scenoje”.

„Muzikinė kaukė“ kuriama pagal garsaus formatų kūrėjo „Endemol“ formatą „Your Face Sounds Familiar“. Muzikinio šou vedėjas Algis Ramanauskas. Laidos dalyvių pasirodymus vertins keturi komisijos nariai: Vytenis Pauliukaitis, Radži, Asta Baukutė ir Mantas Stonkus. Žiūrovai laidą galės išvysti spalio mėnesį per BTV.

Deivydas Zvonkus ir Natalija Bunkė – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (256)