Kodėl D. Zvonkus būtent dabar nusprendė pasipiršti Katažynai Niemycko? Ir kokia buvo mylimosios reakcija? Atsakymai – pirmadienį, kovo 24 dieną, per „Lietuvos ryto“ televiziją.

„Priėmiau sprendimą dar kartą užsidėti vamzdį ant piršto. Gal šį kartą neskaudės. Kodėl taip nusprendžiau? Supratau, jei to nepadarysiu, būsiu asilas“, – tikina D. Zvonkus.

Žinomas vyras prisipažįsta – jis nori turėti vaikų ir net nebijo, jei kada tektų būti namų šeimininku. „Valgyti gaminti moku“, – šypsosi Deividas.

Garsus dainininkas įsitikinęs – viešumas jo nepakeitė, nors jis buvo vedęs vieną žinomiausių ir atviriausių šalies moterų – atlikėją Nataliją. „Ne visi Natalijos pasisakymai man patiko. Bet manau, kad atvirumas geriau nei uždarumas ar dviveidiškumas“, – teigia D. Zvonkus.

Daug laiko įrašų studijoje, kur gimsta jo dainos, praleidžiantis kompozitorius tikina, kad jam nereikia ypatingos aplinkos kūrybai. „Svarbiausia, kad galvos nekvaršintų kokie buitiniai reikalai. Muzika mane uždega, tik dėl to nekeičiu profesijos ir neemigruoju“, – sako muzikantas.

„Jaučiu moralines pagirias išpopuliarinęs tokį blogį“ – ką turėjo omenyje D. Zvonkus? Ir kokie artimiausi jo planai? „Viskas bus gerai“ laida – jau šį pirmadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (136)