Galbūt Dainos Bilevičiūtės geros nuotaikos ir teigiamų pokyčių priežastis ta, kad filmuojant laidą ji pastebėta su paslaptingu vyru, tempiančiu garsios dainininkės pirkinių maišus? Kas šis nepažįstamasis, kodėl jis nešioja Dainos pirkinius? Šią paslaptį bus bandoma atskleisti laidos metu.

O kol žiūrovai spėlios, kokie asmeninio gyvenimo pokyčiai džiugina dainininkės širdį, Daina kibs į kraustymosi malonumus ir rūpesčius. Pasirodo, įveikusi gyvenimo negandas ir problemas dėl pinigų stygiaus, ji savo dainavimo studiją iškėlė iš pavojingo sostinės stoties rajono į prestižinę Stiklių gatvę, kur įsikūrę prabangūs viešbučiai, restoranai ir „butikai“. Kraustydamasi Daina filmavimo grupei parodė įdomiausius gyvenimo trofėjus, taip pat paveikslą, kuris per laimingą atsitiktinumą nebuvo pavogtas tuomet, kai nedorėliai apšvarino Dainos sodybą.
Daina Bilevičiūtė

Taip pat laidoje D. Bilevičiūtė, kaip jau įprasta „Taip gyvena žvaigždės“ herojams, eina gražintis į kirpyklą, tada keliauja pas Luką Pačkauską įrašinėti kultinės Adelės dainos „Rolling in the Deep“. Ji dainuoja taip įspūdingai, kad laidos vedėjas Dangis Cholinas su Luku nusprendžia, kad tai Adelė pavogė iš Dainos Bilevičiūtės dainą. Šis atradimas ypač pralinksmino dainininkę, o kuri dainuoja geriau, Adelė ar Daina, spręs žiūrovai.

Bet įdomiausia ir pikantiškiausia laidos dalis – erotinė Dainos Bilevičiūtės fotosesija vilkint tik gundomus apatinius, maudynės su draugėmis pirtyje, purvo vonios ir voliojimasis sniege.

„Mane pribloškė Dainos laisvumas ir pasitikėjimas savimi. Ši moteris kaip tikra renesanso laikų gražuolė didžiuojasi savo kūno formomis, jaučiasi seksuali ir turbūt įkvepia ne vieną Lietuvos moterį. Kol kitos badmiriauja ir išgyvena dėl kiekvieno priaugto gramo, Daina džiaugiasi gyvenimu ir ryžtasi drąsiausioms avantiūroms“, – stebisi ir žavisi Dangis Cholinas.

Daina Bilevičiūtė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)