„Jis manimi pasinaudojo, kai dar buvau nepilnametė. Senas vyras man pasidarė nemalonus. Jei turi jauną žmoną, elkis su ja kaip su karaliene ir susitaikyk, kad į ją žvalgosi kiti vyrai“, –negailėdama visiems iš eilės pliekė Agnė Zobovienė ištekėjusi už 28 metais vyresnio Mykolo Zobovo. Nuo jos neatsilikti stengėsi ir jaunos žmonos viešai įžeistas M. Zobovas. „ Amžiaus skirtumas - niekis. Gal Agnė dabar galvoja, kad manęs nebemyli, bet aš – kantrus, išlauksiu“, - yra sakęs cirko artistas.

Laidos „Pasitarkime“ kūrėjai, pasidomėję,kaip baigėsi garsios cirko poros ilgos ir skandalingos skyrybos, išgirdo, kad Agnė ir Mykolas šiandien vėl kartu ir kaip niekad myli vienas kitą!

„Vaikų rūpesčiai ir reikalai mus suvedė. Vieną dieną supratome, kad reikia baigti karą ir vėl bandyti gyventi kartu. Viešu tapęs skyrybų procesas mums kainavo apie du šimtus tūkstančių litų ,“- laidoje „Pasitarkime“ atviraus M. Zobovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)