Projekto chorvedžiai su atrankas laimėjusiais dalyviais jau kurį laiką įtemptai diskutavo: kokiomis dar negirdėtomis spalvomis pavadinti savo chorus? Kurios spalvos atneš sėkmę? O kokias spalvas labiausiai įsimins žiūrovai?

Kurį laiką paslaptyje laikyta informacija pagaliau atskleista: Klaipėdos choras su Edmundu Kučinsku priešakyje pasirinko Jūros choro vardą – klaipėdiečių pasirodymuose dominuos mėlyna spalva. Šiauliai, kuriems vadovaus grupė „Kitava“, pasirinko Saulės miestu vadinamų Šiaulių spalvą – geltoną – ir šiauliečiai į priekį žengs vadindamiesi Saulės Šiaulių miesto choru.

Kėdainiai, kurių chorvedėmis tapo Giulija su dukra Monika, nusprendė pasirinkti Ledinio choro pavadinimą, o savo pasirodymams jau ruošia balta spalva ir sidabriniais akcentais dekoruotus kostiumus. Božolė Kauno rajono choras – tokį išskirtinį pavadinimą išsirinko generolų „Rondo“ vadovaujamas choras. Savo pasirodymus Božolė choras puoš rožine spalva.

Kodėl grupė „Rondo“ pasirinko tokį pavadinimą? „Visai neseniai dalyvavome Božolė vyno šventėje ir išmokome tinkamai degustuoti jauną vyną. Susižavėjom gražia, linksma šio jauno vyno spalva – tokia pat kaip ir visas mūsų choras – energingai nusiteikę, jauni, besišypsantys veidai iš Kauno rajono bandys nusitiesti kelią į finalą. Tikimės, kad šis skambus Kauno rajono choro pavadinimas mums bus sėkmingas“, − mintimis pasidalino vienas Božolė Kauno rajono choro vadų Aleksandras Ivanauskas.

Kaip vadinsis Akmenės ir Vilniaus apskrities chorai, kol kas „Chorų karų“ organizatoriai dar neatskleidžia, tačiau patikina, kad ši informacija jau netrukus bus pristatyta projekto gerbėjams.

„Chorų karus“, kaip ir kitus populiariausius TV3 projektus, į sėkmę ves charizmatiškieji vedėjai – Jurgita Jurkutė ir niekuomet šmaikštumo nestingantis Vytautas Šapranauskas. Projekto vedėjai palaikys gerą projekto dalyvių nuotaiką, o žiūrovus linksmins savo šmaikščiais komentarais.

Visi „Chorų karų“ žiūrovui bus kviečiami sirgti už savo miestą, o projekte nedalyvaujantys miestai ir apskritys – palaikyti visus „Chorų karų“ dalyvius!

Galingasis milžiniško populiarumo sulaukęs muzikinis projektas „Chorų karai“ TV3 eterį trečiąkart sudrebins po Naujųjų. Evelina Anusauskaitė su Sasha Song, Raigardas Tautkus, Irena Starošaitė, Edmundas Seilius, Vilija Pilibaitytė-Mia, Eglė Jurgaitytė, Deividas Norvilas-Deivis, Liudas Mikalauskas, Neringa Čereškevičienė, Danguolė Beinarytė, Justas Lapatinskas, Stanislovas Stavickis-Stano, Augustė Vedrickaitė ir Deivydas Zvonkus – šie „Chorų karų“ generolai per du projekto sezonus subūrė ir išaugino tokius puikius kolektyvus, kaip: Kauno šampaninis choras, Telšių smaragdinis choras, Alytaus oranžinis choras, Tarptautinis sidabrinis choras, Kauno burgundiškasis choras ir kt.

Vienas pagrindinių „Chorų karų“ projekto tikslų – akcentuoti lietuvybę, skatinti patriotinius jausmus – išlieka ir trečiajame sezone. Eteryje skambės gražiausios lietuviškos dainos, chorai kovos ne tik dėl žiūrovų simpatijų, o ir dėl piniginio prizo, kuris bus skirtas nugalėtojų miestui, apskričiai.

Trečiasis projekto „Chorų karai“ sezonas – TV3 eteryje iš karto po Naujųjų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją