„Celibatas. Celibatą man uždėjo žmona. Jau metai, kai net pažiūrėti neleidžia. Dabar tarp mūsų – platoniška meilė. Esu priverstas dabar užsiimti Kundalini joga“, – 19 val. 30 min. šį pirmadienio vakarą LNK laidoje KK2 pasakos V. Antonovas.

Kaip rašoma laidos kūrėjų pranešime spaudai, susikaupusią aistrą Vidas realizuoja per jogą: „Visą tą lytinę energiją aš turiu paversti į dvasinę energiją“.

Vidas yra „Kefeli Du“ jogos meistras. Jis sako, kad, paniręs į meditaciją, beveik nustoja kvėpuoti. Tuo metu lytinė energiją transformuojasi į intelektą, todėl Vidas yra be galo protingas ir sveikas. Meditacijos metu jis tvirtina kvėpuojantis kaulais.

Kad pasiektų savo tikslą ir galėtų nekvėpuoti, Vidui reikia ramybės: „Aš galiu nekvėpuoti. Nebėra vibracijų raumenyse, jie sunaudoja daug deguonies“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)