Šalo ne tik oras. Gamta darėsi vis labiau laukinė, ant kelio pasirodydavo daugiau gyvūnų. Po ilgų valandų praleistų kelyje, kompanija pagaliau pasiekė Aliaską.

Atvykę į Skagvėjaus miestelį Aliaskoje, „Į Šiaurę" laidos keliautojai nepateko į keltą. Savaitgalį keltai nedirbo, todėl vyrai liko nakvoti šiame mieste. Kadangi visi viešbučiai buvo užimti, M. Starkui ir V. Radzevičiui teko nakvoti buvusiame viešnamyje, kuriame dabar įrengtas viešbutis, skelbiama pranešime spaudai.

„Tai – elementarus bordelis, kuriame išsaugota dvasia. Visi kambariai pavadinti merginų, kurios čia dirbo tai laikais, vardais", – laidoje kalbės V. Radzevičius.

„Mes su Vytaru atsidūrėme damos, vardu Kleo, kambaryje. Mergaitiška aplinka su senoviniais batais. Šeimininkai išlaikė viešnamio stilių. Buvo labai keistas jausmas, neteko dar tokioje vietoje nakvoti. Šiek tiek sugrįžome į praeitį, galvojome, ar naktį mums vaidensis. Nesivaideno, tik nežinau, čia gerai ar blogai", – su šypsena veide pasakos M. Starkus.

Iš ryto nuplaukę į kitą Aliaskos miestą, keliautojai vyks žvejoti. Ir nors duetui nelabai seksis pagauti žuvį, tačiau azartas vis nepaleis. Vytaras laidoje nepraleis progos pademonstruoti ir savo kulinarinių sugebėjimų. Vyras gamins šaltieną su lašiša, menke ir krabu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)