„Tuo metu, kai veido kaukes visi pardavinėjo po 10 eurų, mes už jas prašėme tik po 3 eurus. Sūnus suorganizavo specialios medžiagos, dukra gamino valgyti, o aš po 14 valandų per parą sėdėdavau prie siuvimo mašinos. Užsakymų buvo tiek, kad sūnaus telefonas išsikraudavo po 10 kartų, bet anšlagas truko tik... penkias dienas. Paskui kaukių bado nebebuvo. Bet tos dienos mums padėjo nebadauti, išmaitinti savo gyvūnus“, – laidoje „KK2 penktadienis“ atvirai pasakojo praeityje garsi cirko artistė.

Agnė atvirai prabilo ir apie savo gyvenimą po skyrybų, kurios įvyko tik iš... ketvirto karto. Moteris sako likusi plika basa, vyrui atiteko net jos lengvasis automobilis. Nepaisant to, širdyje ji jautė pakilimą, rašoma pranešime spaudai.

Norėdama stabilesnio gyvenimo, ėmė kirpti ne pudelius, o moteris. Darbas su klientėmis jai labai patinka, be to būti žmonių kirpėja kur kas lengviau nei kirpti šunis.

„Nors kirpti šuniukus mokiausi net Maskvoje, vis tiek atsirasdavo klientų, kurie už ne vietoje gulintį šuns plaukutį pakeldavo skandalą“, - pasakojo Agnė.

Ieškodama sau naujos veiklos, Agnė mąstė apie daugybę dalykų, tačiau galiausiai pasirinko kirpimą ir Kaune įkūrė savo grožio saloną. Verslas sekėsi taip puikiai, kad užplūdus antrajai karantino bangai, Agnė nusprendė: kurs ir antrą grožio studiją. Savo namuose! Milžinišką rūsį ji, kartu su vaikais, išvalė, sutvarkė, suremontavo ir iškart po karantino klientus kvies į savo namų rūsyje įkurtą grožio oazę.

Ir nors po visų skyrybų skandalų Agnės gyvenimas nepalyginamai ramesnis, visgi karčių pletkų netrūksta: pavyzdžiui, kalbama, kad grožio saloną ji įkūrė iš vogtų pinigų. Ir kad slapčiomis ištekėjo antrą kartą. Juk dabar ji – Lancevičė.

Daugybė gyvenimo perversmų ir atradimų – penktadienį, 19 val. 30 min. „KK2 penktadienyje“ per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)