Lygiai prieš trejus metus, vieninteliame savo interviu apie skyrybas praėjus vos mėnesiui po jų Rūta savo santykius su 29-eriais metais vyresniu dainininku Arvydu Vilčinsku vadino pamoka, ragino moteris nenerti į santykius stačia galva ir tvirtino, kad amžiaus skirtumas meilei iš tiesų yra kliūtis, rašoma laidos „Nuo... Iki...“ pranešime spaudai.

Šiandien Rūtos gyvenimas apvirtęs aukštyn kojomis. Praėjusių metų rugpjūtį ji trečią kartą ištekėjo už jonaviškio, dvejais metais vyresnio Tomo Zadarnausko, o prieš mėnesį susilaukė dukters Ugnės.

„Baiminausi pradėti naujus santykius, kad vėl su vaikeliu į kažkur įbrisiu ir vėl kas nors nepavyks... Čia trečias vyras, ne paslaptis, ką aš tada darysiu, jei vėl nepasiseks... Tačiau norint būti laimingu, reikia bandyti, ir neleisti baimėms nugalėti... Be to, Tomas pasirodė jautrus žmogus, labai greitai supažindino su tėvais“, – gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ pasakojo R. Gajauskaitė-Zadarnauskienė.

Rūta sakė neplanavusi nei naujos draugystės, nei juo labiau santuokos. Viskas įvyko savaime ir labai greitai. Su tuomet dar būsimu vyru ji susipažino grįždama iš naktinio klubo – jis buvo draugų draugas, pavėžėjęs namo.

Tik vėliau Rūta sužinojo, kad draugai seniai planavo supažindinti ją su Tomu, todėl pavėžėjimas buvo suorganizuotas specialiai.

Praėjusių metų spalį pasirodė žinia, kad Rūta ne tik vėl ištekėjo, bet ir laukiasi antrosios atžalos.

Anksčiau laidoje „Nuo... Iki...“ Rūta buvo pasakojusi, kokių išbandymų neatlaikė jos ir garsaus dainininko santuoka.

„Amžiaus skirtumas santykiuose yra kliūtis. Ir labai didelė kliūtis. Aš buvau labai naivi ir galvojau, kad svarbu yra gilūs jausmai. Pažiūrėkite į garsias poras mūsų visuomenėje, kurias skiria nemažas amžiaus skirtumas, – daug jų jau išsiskyrė. Pažiūrėkim, kas bus su tomis, kurios dar kartu. Netikiu, kad tai baigsis gilia senatve drauge ir viskas bus gerai“, – sakė moteris.

Rūta buvo ketvirtoji dainininko žmona. Jos istorija gali tapti pamoka, skirta moterims, stačia galva neriančioms į naujus santykius, ypač toms, kurios spjauna į didelį amžiaus skirtumą ir tikisi su vyru nugyventi iki grabo lentos net tuomet, kai skiria ištisa karta.

„Pradėdamos santykius su gerokai vyresniu vyru, darote klaidą, dėl kurios vėliau labai gailėsitės“, – prieš maždaug trejus metus laidoje kalbėjo moteris.

Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ – pirmadienio vakarą, 20.00 val., tik per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (185)