Į desertinę „Liu Patty“, žinoma, atvyko ir naujieji „Teleloto“ žaidimo vedėjai Tadas Rimgaila su Ieva Stasiulevičiūte, taip pat Indrė Stonkuvienė, Gintas Vaičikauskas, Audrius Giržadas ir kiti.

Vakarą itin jaukiu pavertė saksofono muzika bei saldūs ir spalvingi desertai.

DELFI kalbinta I. Stasiulevičiūtė teigė, kad kasmet per didžiąsias šventes gauti „Teleloto“ bilietą jai jau tapo tradicija.

„Turime kametinę tradicija: per didžiąsias šventes ir gimtadienius dovanoti po „Teleloto“ bilietą. Būtų sunku įsivaizduoti, kad po eglute nerasčiau bilieto“, – šypsojosi naujoji laidos vedėja, o T. Rimgaila džiaugėsi kartą laimėjęs „kampus“.

„Man atrodo, kad didžiausias laimėjimas yra kas antrą sekmadienį būti „Teleloto“ studijoje su visais žaidėjais, kurie kaskart prisijungs“, – pridūrė I. Stasiulevičiūtė.

Paklausti apie būsimus iššūkius, T. Rimgaila ir I. Stasiulevičiūtė teigė, kad didžiausias iššūkis yra laidos nenuspėjamumas.

„Kadangi yra labai daug faktorių, kurių mes negalime valdyti, pavyzdžiui, mes lygiai taip pat, kaip ir žaidėjai, nežinome, koks bus jų pasirinkimas, koks paslėptas laimėjimas – galime tik juos palaikyti ir tai yra visuomet nenuspėjama.

Tai, kad niekada negali nuspėti, kuo pasibaigs kiekvienas žaidimas ir yra didžiausias iššūkis. Tai suteikia ir adrenalino, manau, kad jaudinamės ne mažiau nei tie žaidėjai nors jie laimi ir rizikuoja, bet, man atrodo, kad mes lygiai taip pat patiriame visas tas emocijas, o gal net ir daugiau“, – sakė I. Stasiulevičiūtė.

T. Rimgailos manymu, laida apskritai yra „gyvas organizmas“: „Nepaisant to, kad tai nėra tiesioginis eteris, bet pats žaidimas vyksta tiesiogiai su studijos žmonėmis, tai kiekvieną akimirką gali jaudintis, kažkas gali nepavykti, bet tai yra normalu.“

Pirmoji naujo sezono laida kartu su Ieva ir Tadu įvyks rugsėjo 10 dieną, tad laidos vedėjai juokėsi, kad tada ir paaiškės, kuris labiau jaudinasi.

Tiesa, T. Rimgaila atviravo, kad jaudulio kol kas dar visai nejaučia, nes iki laidos dar kelios dienos. Tuo tarpu I. Stasiulevičiūtė juokavo, kad iš jaudulio jau „naktimis ridena kamuoliukus“, tačiau su stresu kovoti nė nebando.

„Manau, kad stresas yra visiškai natūralu, taip kaip ir, kai žmogus nori juoktis, verkti ar valgyti, taip jis turi ir „išveikti“ stresą. Tiesiog nereikėtų leisti jam savęs užvaldyti, šiek tiek streso yra visiškai normalu“, – kalbėjo I. Stasiulevičiūtė.

Vakaro akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)