Dvi didžiausios BTV naujienos – vienos žymiausių Lietuvos astrologių Palmiros Kelertienės ir žurnalisto Gino Dabašinsko laida „Su Palmira“. Valandą truksinčioje laidoje vyks pokalbiai apie astrologiją bei horoskopus, iš „Šeštadienio ryto“ čia atkeliaus žiūrovų pamėgta rubrika „Astrologinė pora“. Beje, pati Palmira kruize nedalyvavo. Kolegos juokavo, jog tądien buvo blogas kelionės “horoskopas”.

Kita televizijos naujiena – iš TV3 “pabėgusi” laida automobilių mėgėjams „Autopilotas“. Pasak laidos vedėjo Ramūno Fetingio, pats laidos formatas nesikeis, tačiau laidos kūrybinė komanda pažadėjo surengti tikras ralio varžybas, kuriose lenktyninius automobilius vairuos Lietuvos žvaigždės, o jiems finišą saugiai ir greitai padės profesionalūs šturmanai.

Jau šeštąjį sezoną pradėsiantis Astos Stašaitytės „Šeštadienio rytas“ pirmiausiai paskaičiavo jau “nuskintus” savo vaisius. Per savo gyvavimo laikotarpį „Darboholikų televizija“ parengė 170 laidų, sudainavo 350 dainų, plepėjo su 1600 svečių, išgėrė 1700 kavos puodelių ir parodė apie 1000 žiūrovus rytais žadinusių reportažų.

Naujajame sezone laida ir toliau didins minėtuosius skaičius, pasakos apie keliones, taip pat privers žymius žmones atskleisti savo baimes rubrikoje „Aš bijau“.

Žadino šampanu

Beje, laidos „Šeštadienio rytas“ kūrėjai pakeliui į Stokholmą net nesiruošė ilsėtis. Kaip ir dera geram šeštadieniniam "žadintuvui", antrąjį kelionės rytą, pasipuošusios seksualiais drabužiais, laidos merginos žadino bendrakeleivius siūlydamos šampano, kavos bei “alkaselterio”.

Kitą dieną, supažindinusios su žymiausiomis Stokholmo vietomis, BTV žvaigždės ir vėl nuo žvarbaus jūros vėjo šildė karaokė dainomis, šokiais bei linksma kompanija.

Kiti keltu plaukę tautiečiai noriai fotografavosi ir šoko su Laima Kybartiene, Mariumi Jančiumi, traukė dainas su Asta Stašaityte, pažindinosi su seksualiomis laidos „Uogos“ merginomis ir bandė perduoti "žvejiškus" linkėjimus Pauliui Korsakui.

Senos geros laidos

Taip pat nuo rudens eterį išvys Laimos Kybartienės vedamas „Sveikinimų koncertas“, Arvydo Ilginio-Saulelės aktyviai kelionėje pristatinėta laida „Sveikatai ir laimei“, naujų vedėjų (net vyrų!) suradusios seksualiosios „Uogos“, Žinios su Mariumi Jančiumi bei Juste Radzevičiūte, kaip visad skanūs „Roberto pusryčiai“, laida apie statybas ir interjerą „Namų darbai“, Vilma Čereškienė su „Tarp miesto ir kaimo“, žymiausias Lietuvos žvejys Paulius Korsakas su savo patarimais laidoje „Vienam gale kablys“.

Kaip ir anksčiau, naujajame sezone BTV žiūrovai matys daug serialų, vaidybinių bei animacinių filmų.

Kruizo akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją