Delegacijai vadovavo gerai žinoma laidos „Tarp miesto ir kaimo” vedėja Vilma Čereškienė bei nuoširdžioji „Sveikinimų koncerto” vedėja Laima Kybartienė. Jos būtų sėkmingai tęsusios kelionę su svečiais, jei ne pasienio policija, kuri ne tik sustabdė autobusą, bet ir išsigabeno žaviąsias vedėjas. Taip, svečiai ne iš karto suprato, jog tai tik dar vienas organizatorių pokštas..

Druskininkuose BTV pasitiko dainomis, šokiais bei pasirodymais vandenyje, nudžiugindami originalia renginio aplinka bei programa: vakaras vyko vandens pramogų centre.

„Mes siekiame atitrūkti nuo rutinos bei darbinės Vilniaus aplinkos, stengiamės nerengti įprastų oficialių vakarėlių, kurie ne vieną labiau išvargina, nei pralinksmina. Kadangi esame Baltijos televizija, siekiame, kad vakarėliuose dominuotų vandens tema: praeitais metais sezono atidarymą šventėme keldamiesi keltu į Švediją. Taigi ir šiais metais norime tęsti tradiciją ir vežame visus į kiek kitokią aplinką“, – mintimis dalinosi M. Garberis.

Kaip vakarėlyje, taip ir eteryje

Jokių „muilo operų“, jokių pigių sensacijų, jokių vienadienių žvaigždžių - BTV nori išlikti pasirinkimo alternatyva tiems, kuriems gerokai įgriso šou pasaulio blizgesys, teigia televizijos šūkis. Rengdami alternatyvius vakarėlius BTV nori paryškinti savo, kaip alternatyvios televizijos statusą.

„BTV vakarėliai išsiskiria nuoširdumu. Kitos televizijos išsikėlusios sau kartelę būti pompastiškomis, būti nerealiomis bei neprieinamomis. Iš tikrųjų, reikia įvertinti Lietuvos mažumą bei mentalitetą: čia yra labai vertinamas nuoširdumas ir paprastumas. Man šitie pristatymai iš tikrųjų tuo ir patinka, kad mes nepučiame burbulo iš nieko. Taip, mes esame kuklūs tačiau stengiamės, dirbame nuoširdžiai ir nevaidiname, kad esame Holivudo žvaigždės. Aš suprantu šou biznio taisykles, tačiau „BTV“ tuo ir išsiskiria, jog ji nevaidina esanti tuo, kuo nėra. Pas mus yra labai daug žmonių, kuriuos kitur matau įsitempusius ir su plastmasinėmis šypsenom. O čia jie visada atsipalaidavę ir tikrai laimingi - tai yra taip pat vertybė“, - atviravo BTV televizijos veidu tapusi Asta Stašaitytė-Masalskienė.

Televizija šešioliktajam sezonui pateikė daugiau nei 13 žiūrovams jau žinomų laidų bei serialų ir garantavo kiekvieną vakarą pateikti po gerą filmą. Laidų vedėjai kiekvienas prisistatė savaip: vieni tiesiog pasidžiaugė, pristatė savo laidą, tuo tarpu kiti, pvz. Paulius Korsakas, laidos „Viename gale kablys“ vedėjas, atplaukė po vandeniu ir žiūrovams padovanojo undinės šokį.

Laidos „Autopilotas“ vedėjas Ramūnas Fetingis į prisistatymą atvyko vaikų plukdoma valtele-mašina, kurioje pažadėjo žiūrovams daug gerų automobilių lenktynių transliacijų.

Galiausiai visi pasirodė, pasidžiaugė savo ir kolegų laidomis ir leidosi mėgautis vandens atrakcionų malonumais. Taip vandeningai ir alternatyviai prasidėjo šešioliktieji BTV gyvavimo metai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją