„Mūsų reikalavimas yra vienas – uždrausti šitą laidą „Atsargiai – moterys!”. Ten rodys tokius dalykus, kurių mes nesuprantam, ir nežinom yra gerai ar negerai,” – teigė viena iš piketo organizatorių.

Visai kitokią nuomonę, pažiūrėjęs laidą, išsakė BTV laidos „Užkalnio 5“ vedėjas, aštraus žodžio ir rafinuoto skonio žurnalistas bei publicistas Andrius Užkalnis: „Šou vaizduojami normalūs žmonės, o ne pusdebiliai runkeliai, kaip įprasta lietuviškoje komedijoje, kur kas nors išsiviepęs atsegtu klynu su ausine kepure vaidina pažeistos psichikos kaimo alkoholiką, bliaunantį ožio balsu. Projekte „Atsargiai – moterys!“ viskas žymiai estetiškiau”.

Pasipiktinę senjorai ilgai skandavo reikalavimus uždrausti laidą, dainavo patriotines dainas ir bandė sugėdinti laidos kūrėjus. Jų piketas neliko nepastebėtas ir šį vakarą bus parodytas tuoj po Žinių, BTV laidoje „Pliusai-minusai”.

BTV gerbia kitų nuomonę, net tuomet, kai ši nesutampa su televizijos pozicija, ir nekenčia cenzūros, todėl akylesni žiūrovai jau matė ir išgirdo pasipiktinusios garbingo amžiaus žiūrovės drąsiai išsakytus komentarus. Nauja humoro laida „Atsargiai – moterys!”, kurioje vaidina garsios Lietuvos aktorės Kristina Kazlauskaitė, Lina Rastokaitė, Aldona Vilutytė, Inga Norkutė ir Asta Baukutė, taip pat liks eteryje.

Humoro laida „Atsargiai – moterys!” – antradieniais, 19.25, per BTV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)