Antrajame sezone BTV laidos „Gyvenimo spalvos“ vedėja A.Stašaitytė-Masalskienė tęs sau išsikeltą uždavinį – supažindinti televizijos žiūrovus su įdomiais, išskirtiniais žmonėmis ir papasakoti istorijas, kurių iki šiol niekas nebuvo girdėjęs. Ji visada tikėjo – žmones galima sudominti ne tik dirbtinėmis sensacijomis ir pirmojo sezono laidos sėkmė tai įrodė.

Sekmadienį, spalio 7 d., pirmojoje naujo sezono laidoje „Gyvenimo spalvos“ A.Stašaitytė atviram pokalbiui pakvies tris pašnekovus: operos primadoną Violetą Urmanavičiūtę-Urmaną, ledo ritulio žaidėją Darių Kasparaitį ir Maskvoje tūkstančius konkurentų aplenkiančią aktorę Gretą Šuščevičiūtę.

V.Urmana, kalbėdama apie šeimą, prisipažins – vaikai niekada nebuvo jos prioritetas. „Aš niekuomet neturėjau daug noro turėti vaikų. Atsimenu, kad mergaitės jau nuo mokyklos laikų pradėdavo kliedėti apie vyrą, vaikus“, - savo subtiliomis gyvenimo detalėmis premjerinėje laidoje „Gyvenimo spalvos“ dalinsis operos primadona V.Urmanavičiūtė-Urmana.

Atlikėja įsitikinusi, kad ji niekuomet nebuvo viena tų moterų, kurios svajoja sukurti šeimą ir gimdyti vaikus. Tiesa, karjeristės etiketės moteris taip pat baidosi: „Aš nesu karjeristė. Aš ne iš tų, kurie daro, aš iš tų, kurie pirmiau pajaučia ir tik tada pamažu eina savo keliu“. Todėl, kaip teigia operos primadona, ne karjerizmas, bet optimizmas, darbas ir užsispyrimas jai padėjo užkariauti didžiąsias teatro scenas pasaulyje.
V.Urmanavičiūtė-Urmana neslepia, jog netgi sutikusi savo vyrą italų tenorą Alfredo Nigro ji nepanoro tapti mama. „Kai mes susipažinome, aš dar galėjau turėti vaikų, bet buvo pats intensyviausias metas mano gyvenime ir tikrai negalėjau įsivaizduoti, kad tarp dviejų sudėtingų spektaklių dar turėčiau kažkuo rūpintis. Jis su tuo susitaikė, nors kartas nuo karto pasakydavo, kad norėtų mūsų vaikelio“, - prisipažins ji.

Kitas laidos svečias, D.Kasparaitis atvirai papasakos, kad jo gyvenime buvo visko: moterų, alkoholio, vaistų, nesisekė žaisti ir netgi griuvo antroji jo santuoka.

„Iš pradžių aš galvojau, kad buvau šeimos žmogus, bet iš tikrųjų, aš nežinojau, kas yra šeima. Kai gimė pirma dukra, man buvo 24 metai. Maniau, kad pažaidi su vaiku truputėlį, atneši į namus pinigus, žmona žiūri vaikus, o tu darai, ką nori“, - apie savo klaidingą šeimos viziją kalbės D. Kasparaitis.

Šiandien garsus ledo ritulininkas supranta, jog norint būti tikru šeimos žmogumi, reikia būti atsidavusiu ne tik kūnu, bet ir siela: „Dabar žinau, kad išauginti vaikus yra sunkus darbas“.

„Gyvenimo spalvos“ - jau šį sekmadienį, 20.20 per BTV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)