Laidoje varžysis paprasti, niekam nežinomi žvejai ir sportinės žūklės asai (pirmojoje laidoje vyks 2006 m. Lietuvos sportinės žūklės čempiono, Lietuvos rinktinės nario Mariaus Baranausko dvikova su eiliniu žveju Gediminu), žurnalistai, šou žvaigždės ir politikai. Jau artimiausiose laidose pamatysime „Meškeriotojo“ redaktorių Audrių Blinstrupą, Artūrą Orlauską ir Gintautą Kirkilą – Klarką, Klaipėdos merą Rimantą Taraškevičių.

„Žvejų mūšio“ organizatoriai žada, kad jau netrukus visi norintys varžybose dalyvauti žvejai galės registruotis internetu, o atrenkant kandidatus viską lems ne tik žvejo kvalifikacija, bet ir jo smagus ar originalus požiūris į žūklę bei gyvenimą.

Laidos vedėjas – žvejybos temomis rašantis žurnalistas Mindaugas Skirmontas. „Žvejų mūšis“ – sekmadieniais, 9.30 val. per BTV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją