Seimo narys LNK laidos KK2 žurnalistams pasakojo esąs labai patenkintas naujuoju pirkiniu. Automobilyje labai daug naujų technologijų – viskas valdoma rankų judesiais, net nereikia spaudinėti jokių mygtukų, rašoma pranešime spaudai.

„Man patinka BMW, kiekvienas turi savo mylimą automobilį, tai mūsų šeimoje mėgstamas yra BMW“, – pasakojo A. Gaidžiūnas.

Kiti Seimo nariai pavydi Aurimui jo automobilio.

„Pavydžiu, nes vienintelis Lietuvoje, kuris tokiu automobiliu važinėja. Bent jau tikrai buvo, kai pirko“, – kalbės ministras Kęstutis Mažeika.

O Petras Čimbaras Aurimą vadina Baisogalos oligarchu: „Jis – Baisogalos oligarchas. Čia negaliu lygintis su tokiu oligarchu.“

Kaip atrodo šio modelio automobilis galite pažiūrėti čia:

Bet A. Gaidžiūnas nėra vienintelis, kuris vasaros metu įsigijo naują automobilį. Agnė Bilotaitė taip pat į darbą atriedėjo nauju „Land Rover“ markės automobiliu. Anksčiau Seimo narė važinėjo su nebrangiu „Opel“ markės automobiliu, tačiau naujojo pirkinio kaina gali siekti ir 60 tūkstančių eurų, oficialiai, tai yra Agnės gyvenimo draugo Ginto Petraus automobilis.

„Čia yra vyro automobilis, kartais leidžia pasinaudoti“, – paaiškino A. Bilotaitė.

Visą reportažą apie naujutėlį A. Gaidžiūno BMW žiūrėkite šį ketvirtadienio vakarą populiarioje laidoje KK2, 19 val. 30 min. per LNK su Keite Arai, Juste Žičkute ir Tomu Ališausku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (143)