Tuo tarpu vakar Elektrėnuose prie jų prisijungė 16 metų Austėja bei buvęs gaisrinės viršininkas Vytautas, rašoma TV3 pranešime spaudai.

Elektrėnuose savo antrąją medžioklę surengė Laima Lapkauskaitė ir Linas Karalius-Ezopas. Kaip jau tapo įprasta, ir į elektros miestą muzikos prodiuseriai atvažiavo prabangiais automobiliais: kabrioletu ir limuzinu.

Raudonu kilimu pražingsniavo ir „Mokinukės“ bei „Diedukai.lt“, o scenoje prie jų prisijungė Ledi Ais – jaunatviškai tyro balso elektrėniškė. Visi atlikėjai buvo labai šiltai sutikti, savo dainas publikai kartojo ne vieną kartą.

Šiame mieste ypač populiarūs buvo „Diedukai.lt“. Nulipusius nuo scenos po „bisų“, juos apsupdavo ne tik autografus medžiojantys jaunuoliai, bet ir pagyvenusios damos. Joms parašus diedukai raitė tiesiog ant kūno, o šios neatsispirdavo norui diedukams „užsikabinti ant kaklo“.

Laimai Lapkauskaitei buvo lengviausia atsirinkti kandidatus į talentus – ne viena dešimtis norinčių dainuoti lipo prie jos kaip bitės prie medaus. Iš trijų į sceną pakviestų merginų po keturių konkursinių užduočių Laima pasirinko Austėją Jelinskaitę iš Vilniaus. Mergina mokosi sostinės M. Mažvydo vidurinėje mokykloje, jai jau yra 16 metų, bet vis tik sutikimą dalyvauti tolesnėje kovoje pasirašė Austėją į Elektrėnus atlydėjusi mama.

Nelengva buvo Ezopui. Senjorai kuklesni, ne kiekvienas ryžtasi kopti į sceną, tad jam ne vieną kartą teko skersai išilgai naršyti po kultūros centro aikštę, kol surado Vytautą, Algirdą ir Giedrių. Pagrindinė kova užvirė tarp buvusio gaisrinės viršininko Vytauto ir buvusio telemechaniko Algirdo.

Publika balsavo už Vytautą. Ezopas pritarė. Iš Čekiškės parapijos kilęs ir dabar Kaune, Klebonišky, gyvenantis Vytautas Vaičekauskas iš tiesų – „kietas“ vyrukas. Jis ne tik turi puikų balsą, pritrenkiančią išvaizdą – jis dar ir užkietėjęs maratono bėgikas.

Dvylika kartų įveikė „Sausio 13-osios“ bėgimą, dešimt kartų dalyvavo naujamečiame maratone, tris kartus bėgo Palangoje – o tai juk vis po 21 kilometrą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją