Pirmosios varžybose dalyvavo moterys – dainininko Alano Chošnau gyvenimo draugė Ayda Žiliūtė bei dainininkė Vilija Matačiūnaitė. Pasak pranešimo spaudai, abi moterys atkakliai siekė nugalėti ir patekti į kitą etapą, tačiau sėkmė pirmojo važiavimo metu nusisuko nuo Aydos. Jos BMW nuvažiavo nuo trasos į krūmus ir daugiau neužsivedė. Ne be praradimų finišą pasiekė ir Vilijos automobilis – prakiuro radiatorius.

Iš vyriškių prie tikrų, lenktyninių, UAB “Euroracing” suteiktų trečios klasės BMW automobilių pirmieji sėdo dainininkas Vaidotas Baumila ir BTV laidos “Vienam gale kablys” vedėjas Paulius Korsakas.

Žinomiausiam Lietuvos žvejui, žvyro trasa riedėjusiam pirmą kartą gyvenime, pasisekė mažiau už jo varžovą Donata Baumilą – Dūnį, kuris finišavo pirmas.

“Autopiloto” “Žvaigždžių ralio” įspūdžiai – jau šį sekmadienį, rugsėjo 23 dieną, 10.30 val. per BTV

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją