Grūdas sako, kad jau įprato, atvykęs remontuoti klientų namų, matyti jų nustebusias minas ir girdėti klausimus: kodėl jis deda grindis ar įrenginėja laiptus, o ne dainuoja scenoje? Tačiau pats Algirdas teigia į tai nekreipiantis dėmesio – šitas darbas jam labai patinka.

„Statybas atradau įrenginėdamas šeimai namus. Čia reikėjo viską patiems pasidaryti, pabandžiau ir man labai patiko“, – prisipažįsta Grūdas, statybose skaičiuojantis jau 7-tus metus.

Kaip rašoma LNK pranešime spaudai, kol kas jo dienotvarkė yra tikras chaosas ir kelia daug galvos skausmo – neretai tenka dienas leisti su sūnumis, statybų darbus atlikinėti naktimis, o savaitgalius praleisti keliaujant po Lietuvą ir koncertuojant su grupe „DAR“.

„Visą strategiją, atrodo, iki smulkmenų susidėlioju, o tie du veikėjai juokiasi iš mano planų. Pavargau nuo to lėkimo ir nežinojimo, kaip atrodys mano diena. Malonumui gyvenime vietos kol kas nėra. Malonumas yra tik nuo to, kad mėgstami darbai“, – atvirai sako Grūdas.

Apie „Kelio į žvaigždes“ laikus, sunkumus grįžtant į realybę, vėjais išleistus milžiniškus honorarus bei atrastą meilę ir du nuostabius vaikus – Grūdas su žmona Justina atvirai pirmadienį 20 val. laidoje „Nuo... Iki…“ per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)