"Taip norisi užlipti į sceną ir uždainuoti. Tačiau mane tada orkestrantai smičiais užbadys", - juokavo šmaikščiai nusiteikusi Beata. Tačiau ją drąsindamas A. Rožickas pasiūlė padainuoti duetu.

Reklaminės pertraukėlės metu orkestras jiems akompanavo svajingą melodiją, o Beata su Andriumi iš širdies lenkiškai užtraukė improvizuotą savos kūrybos dainą.

Ketvirtadienį buvo filmuojama laida, kurioje dalyviai taip pat galėjo dainuoti, ką norėjo - vakaro tema buvo laisvo žanro kūriniai. Bene visiems atlikėjams komisija skyrė maksimalius balus.

Šįvakar Indrė Ananskaitė-Kalašnikovienė pasirinko Sierra Bogges "Wish You Were Somehow Here Again". Violeta Tarasovienė atliko Chaka Khan "My Funny Valentine". Česlovas Gabalis - Rascall Flatts "Life is A Highway", Vaidas Baumila - Simon and Garfunkel "Bridge Over Troubled Water". O štai Ruslanas Kirilkinas dainavo specialiai jam Sashos Song parašytą kūrinį.

Karina Krysko-Skambinė meistriškai sudainavo Beyonces "Hallo". O Vilija Matačiūnaitė pasirinko tos pačios balsingos užsienio atlikėjos dainą "Love on Top".

Sužavėtas K. Krysko-Skambinės pasirodymo pasidalinti savo pastebėjimais panoro tarp žiūrovų sėdėjęs dainininkas Kastytis Kerbedis.

"Gegužės mėnesį stebėsiu Beyonces koncertą ir jai būtinai perduosiu nuo tavęs linkėjimus. Karinačka, kaip mes ją vadiname, nustebino visus mūsų kolegas. Niekas patikėti negalėjo ir kai buvo operos vakaras, mes visi sėdėjome išsižioję", - užlipęs ant scenos ir apkabinęs Kariną dėstė K. Kerbedis.

"Auksinio balso" filmavimas - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)