Viena iš tokių – dainininkė Augustė Vedrickaitė. Šiuo metu pirmagimį auginanti moteris prieš 12 metų dalyvavo didžiulio populiarumo sulaukusiame TV3 realybės šou „Dangus". A. Vedrickaitė jame pasižymėjo kaip itin stipraus vokalo savininkė, turėjusi daugybę gerbėjų. Scenoje Augustė atliks Džordanos Butkutės hitą, skelbiama pranešime spaudai.

„Geriausi mūsų metai. 100-mečio šou" vedėjo Marijono Mikutavičiaus paklausta, ar naktimis sapnuoja dalyvavimą realybės šou, moteris sakys, kad tokios mintys vis dar aplanko. „Tai buvo mano muzikinės karjeros pradžia. Įgijau didelį bagažą informacijos, profesionalumo. Gavome daug medžiagos, tačiau viską turėjome greitai suvalgyti. Tai buvo neįkainojama patirtis", – jau sekmadienį kalbės šviesiaplaukė.

Tris mėnesius A. Vedrickaitė kartu su kitais projekto dalyviais praleido uždaryta tarp keturių sienų. „Dangaus" dalyvių gyvenimą kiauras paras sekdavo televizijos kameros, o gerbėjai vakarais laukdavo naujų laidų. Visa Lietuva buvo pamišusi dėl šio šou – tą parodydavo reitingai. Ar nesunku būdavo A. Vedrickaitei, kai gyvenimą 24 valandas stebi kameros?

„Buvo visokių akimirkų... Kartais būdavo sunku, o kartais užknisdavo juodai. Tave seka kameros kiaurą parą... Prisimenu, kai jau baigėsi „Dangus", man buvo šiek tiek paranoja. Aš eidavau gatve ir žiūrėdavau, ar manęs niekas nefilmuoja. Trys mėnesiai nėra mažai. Tai buvo tikrai sunku, bet verta", – šypsosis iš Utenos kilusi atlikėja.

Realybės šou „Dangus" ir „Dangus2" savo muzikinį kelia pradėjo ir Vaidas Baumila su broliu Donatu, Justinas Lapatinskas, Algimantas Minalga-Soliaris. Jame išgarsėjo ir Antanas Nedzinskas, Raimonda Masiulytė, Virgilijus Valuntonis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)