Dvylika į dvi komandas suskirstytų „2 Barai“ dalyvių iš karto po tiesioginio TV3 realybės šou atidarymo transliacijos kartu apsigyveno projekto patalpose ir liko dirbti „Atostogų parke“ ir pramogų komplekse „HBH“. Čia jų laukė ne tik pramogos, bet ir įtempta konkurencija dėl pagrindinio prizo – televizijos žvaigždės kontrakto.

Kaip ir praėjusiais metais, projekto vairas vėl patikėtas Vaidai Skaisgirei ir Justinui Jankevičiui. Jiems į pagalbą stojo „2 Barai“ komandų vadovai – Vitalijus Cololo ir Ramūnas Vyšniauskas.

„Šią vasarą surinkome dvyliką pačių ryškiausių ir įdomiausių žmonių, kurių gyvenimus jau nuo šiandien visi matys pro padidinamąjį stiklą. Tokiems žmonėms pristatyti reikia ypatingo šou, todėl pažadu viena – laukia įspūdingas vakaras“, – sakė „2 Barai“ prodiuseris Dominykas Kubilius.

R. Vyšniausko ir V. Cololo pristatomi dalyviai taip pat nestokojo staigmenų. Vieni jų nusileido sklandytuvais tiesiai iš dangaus, o kiti atplaukė motorlaiviais.

Pirmasis į salę įbėgo geraširdžiu save vadinantis Kristupas. Vaikinas netruko pelnyti žiūrovų simpatijas, tačiau spaudžiant laikui reikėjo skubėti pristatyti kitus dalyvius. Po 20 m. emigracijos į Lietuvą sugrįžusi Enrika, nelaimingą meilę išgyvenusi Meda, septynmetį sūnų viena auginanti kaunietė Vaida ir vienintelis projekte profesionalus barmenas Irmantas. Tokie vienas po kito buvo pristatyti būsimi dviejų barų darbuotojai.

Tiesa, naujojo sezono dalyvė Gabija su realybės šou susipažino dar praeitais metais. Kaip pajuokavo laidos vedėjai, jei ne tvirtas merginos charakteris, vargu ar jos vaikinas, praėjusių metų šou dalyvis Žygis, būtų išleidęs savo merginą. „Tikrai nenorėjau išleisti", - nusijuokė jis.

Aukštas tarsi pats Arvydas Sabonis realybės šou dalyvis Juozas patį pirmąjį vakarą įvykdė J. Jankevičiaus jam skirtą užduotį - suvilioti bet kurią moterį. Pradėjęs nuo šou vedėjos V. Skaisgirės ir pažėręs komplimentų jai jaunuolis nuskubėjo prie žiūrovės ir įteikė jai gėlę.

Tiesa, tobula viliojimo technika gyrėsi bene visi šou vyrai. Martin laidos vedėjai pristatė kaip didžiausią širdžių ėdiką, kuris, vos tik įžengus į studiją, sužavėjo visas šou merginas.

Iki šiol slėpti dalyviai - taip pat ryškios asmenybės. Jais tapo atrankų metu Justiną Jankevičių šokdinusi Ieva, keturiskart bokso čempionė, jaunasis Kauno naktinio gyvenimo guru Aivaras ir charizmatiškoji Lina. Jau kitą savaitę visi pristatyti dalyviai turės kovoti dėl išlikimo.

Pristatant vasariškos laidos dalyvius koncertavo „Aš – superhitas" nugalėtojas Silvestras, „X Faktoriuje" sužibėjusi grupė „Golden Age", grupė „YVA" bei tik šiam projektui atsikūrusi legendinė merginų grupė „Mango".
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)