„Bet vaikai gimsta juk iš meilės, - prieštarauja Aleksandras Pogrebnojus. - Man reikia, kad jausmai nuneštų stogą. Be to, nebūtų nei meno, nei kūrybos, nei pagaliau nei Romeo ir Džiuljetos."

Viską daranti iš jausmo sako ir Radži sužadėtinės titulą realybės šou laimėjusi Ilona. Iš Lazdijų rajono kilusiai merginai dėl jos pasirinkimo neprieštaravo nei šeima, nei giminės ar draugai.

Tuo tarpu astrologė Vaiva pranašauja Radži dar didesnę, galbūt netgi tarptautinę karjerą: „Ar tu pats būtum pagalvojęs, kad iš to mažo Radžiuko išaugs tokia žvaigždė? Tu pasieksi dar daugiau“.

Tiesa, Vaiva prisipažįsta, kad dėl Radži horoskopo teko pasiginčyti ir su vyru astrologu Gaudentu. Mat nėra nustatytos tikslios Radži gimimo dienos. Tačiau astrologai sutaria, kad Radži bus pareigingas vyras, nors dabar jis ir nežada ištikimybės būsimai žmonai. O sužadėtinė Ilona sako, kad tą neištikimybę atleistų.

„Pareiga šeimai, vaikams – jam bus svarbiausia, - sako Vaiva.

Astrologų Vaivos ir Gaudento, dainininkės Natalijos Bunkės, dizainerio Aleksandro Pogrebnojaus, iliuzionisto Manto Wizard, šokėjo Andriaus Kandelio patarimai, kaip sukurti patvarius santykius, kaip išsaugoti ir jausmą ir suskaičiuoti, su kuo būsi laimingas – LNK laidoje „Valanda su Rūta“ šį ketvirtadienio vakarą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)