Pastarąjį šeštąjį „Moterys meluoja geriau“ sezoną Ugnė, kaip ir jos tėvas Marijus (akt. Ramūnas Rudokas), atsidūrė prie suskilusios geldos. „Ji viską prarado, nieko nebeturi, tačiau bando išsisukti iš keblios padėties. Bet bandydama ji patenka į įvairiausias nepavydėtinas situacijas“, – kultinio TV3 serialo scenarijaus vingius pasakoja A. Šataitė.

Aktorė juokiasi, kad išbandymų tenka ne tik jos vadinamai herojei, bet ir jai pačiai. „Didžiausias man kliuvo išbandymas, kai Trakų rajono sodyboje teko uždegti dūminę „šaškę“. Buvo panikos, bet susitvarkėme, – neslepia A. Šataitė. – Beje, pagal scenarijų turėjome dūmais pagąsdinti Medą, tačiau išgąsdinome ir tikruosius sodybos kaimynus. Jie pademonstravo pilietiškumą – vos pamatę dūmus iškvietė ugniagesius, o netrukus ir patys atbėgo žiūrėti, kas dedasi.“

Laimei, „Moterys meluoja geriau“ filmavimo aikštelėje ugniagesių pagalbos neprireikė. Išgirdę, kad tai – viso labo TV3 serialo filmavimas, kaimynai lengviau atsikvėpė ir atšaukė gaisrinę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)