Šeštadienį Lietuvos jūrų muziejaus delfinariume buvo nufilmuota priešpaskutinė šio sezono projekto „Delfinai ir žvaigždės“ laida, kuri skirta paminėti Mamos dieną.

„Tik tapusi mama supratau, ką tai reiškia. Ačiū tau, mama, kad išmokei būti mane laiminga“, – savo mylimiausiam žmogui dėkojo N. Pareigytė-Rukaitienė, mamai įteikusi ir gėlių. Ašarų negalėjo sulaikyti ir dukters pasirodymą stebėjusi dainininkės mama.
„Mamos verkia, dukros verkia, tik delfinai šokinėja iš džiaugsmo“, – konstatavo projekto komisijos narys, režisierius Vytenis Pauliukaitis.

Kitas komisijos narys – buvęs sunkiaatletis, o dabar verslininkas Ramūnas Vyšniauskas buvo daug jautresnis: „Sujaudinai mane, Nijole, pravirkdei. Susimąsčiau, kokie esame laimingi, kad turime mamas. Jas reikia dar labiau mylėti, dar labiau vertinti“.

Daugelio dalyvių mamos stebėjo savo vaikų pasirodymus Klaipėdos delfinariume. Tačiau Lietuvos baleto žvaigždės Nerijaus Juškos mama, kaip jis pats sakė, jį stebi iš aukštybių. „Tikiuosi, mama, kad tu matai, kaip pati pasakytum, savo marčiukę“, – vylėsi N. Juška, kurio pasirodymą vėl papuošė jo sužadėtinė Agnė.

Šeiminiam duetui komisija negailėjo liaupsių. „Kai dalyvavau pirmajame projekto „Delfinai ir žvaigždės“ sezone, V. Pauliukaitis kartą man pasakė, kad jį ne tik nustebinau, bet ir užmušiau. Nerijau ir Agne, jūs mane užmušinėjate kiekvienu savo pasirodymu. Bijau, kad iki finalo nebeišgyvensiu“, – ypatingus komplimentus žėrė R. Vyšniauskas.

Aktorius Marius Repšys savo pasirodymą taip pat skyrė tiems, kurie jau nebeturi mamų. Jo deklamuotas eilėraštis, prasmingas pasirodymas, kuriame delfinai taip pat lyg surimtėjo, sugraudino ne vieną žiūrovą.

Dainininkė Aistė Pilvelytė savo mamą įtraukė į pasirodymą. Ji – lyg realiame gyvenime dukrą mokė, ką reiškia meilė, pasitikėjimas. A. Pilvelytės pasirodymas buvo tikra meilės drama. „Pamatėme tikrą indišką filmą, kuriame buvo visko. Aistės mamai norėčiau pasakyti, kad nepyktų ant mūsų, kad dukrai rašome žemus balus. Tiesiog Aistė nėra labai koordinuota, todėl bijome, kad atlikdama šuolius gali susižeisti. Savo balais mes ją saugome“, – tikino V. Pauliukaitis.

Pasirodymą apie laimingiausią vaikystės dieną parengė grupės „Biplan“ lyderis Maksas Melmanas, o organizacijos „Gelbėkit vaikus“ atstovė Lina Gedmintienė savo pasirodymu kūrė viltį, kad šalia visų vaikų bus mamos ir tėčiai.

Daugkartinė Europos kiokušin karatė čempionė Rita Pivoriūnaitė sulaukė komisijos liaupsų už tai, jog buvo labai žaisminga ir atsipalaidavusi, spindėjo entuziazmu. R. Pivoriūnaitė prasitarė, kad jai tai pavyko tik todėl, kad pirmą kartą Klaipėdos delfinariume jos pasirodymą stebėjo ir mama.

Daugiausia pylos iš komisijos gavo Žiogų tandemas – renginių organizatorius ir vedėjas Remigijus Žiogas, kuris su dukra parengė pasirodymą „Mamyčių saugotojai“.

„Mano pasisakymas jums tikrai nepatiks. Nuo ko saugote mamas? Nuo delfinų? Kodėl jūsų rankose šautuvai? Man ši idėjai visiškai nepatiko. Niekada nepagalvojau, kad šiame šou pamatysiu šautuvą“, – priekaištavo V. Pauliukaitis.

Šio sezono projekto „Delfinai ir žvaigždės“ paskutinė laida bus filmuojama sekmadienį, balandžio 17 dieną. Pradžia – 15 val.
Unikalaus projekto „Delfinai ir žvaigždės“ laidos per LRT televiziją rodomos kiekvieną antradienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)