Nedainuojančių tą vakarą nebuvo. Nuobodžiaujančių taip pat. Kadangi vakaro vedėja šarmingoji aktorė Kristina Kazlauskaitė ir naujųjų laidų vedėjai tryško subtiliu humoru su jaudulio prieskoniu, vakaro svečiai mėgavosi pikantiškais vaizdeliais.

Kartu su dainininku Soliariu scenoje uždainavusi laidos „Dzin“ vedėja Asta Baukutė pasirodymo pabaigoje atlikėją nustebino bučiniu. Iš kebliausių situacijų išsisukanti K. Kazlauskaitė neteko žado, kai šmaikščioji A. Baukutė tiesiai šviesiai pasiūlė pasibučiuoti.

Po ilgų įkalbinėjimų televizijos eteryje įvyko tai, kuo prieš keletą metų pasaulį nustebino pop dievaitės Madona ir Briney Spears. Esminis „staigmenos“ skirtumas – liežuviai lietuviškajame variante nedalyvavo. Į kruizinio laivo sceną lipo ne tik seniai uniformas išaugusios „Mokinukės“, seksualiosios „Yvos“ merginos, charizmatiškasis Alanas Chošnau, smagūs „InCulto“ vyrukai, stilingasis Egidijus Sipavičius, bet ir geros nuotaikos nestokojantys TV3 „gelbėtojai“, išsiplėtusio „Puikiojo šou“ komandos penketukas, „Sudaužytų širdžių klubo“ prezidentės ir daugelis kitų esamų ar būsimų lietuviškos estrados pažibų.

Suprantama, niekas neprilygo pagrindinius „Titaniko“ herojus imitavusiems dainininkams Violetai Riaubiškytei ir Viliui Tarasovui, kurie nuo rudens žiūrovus stebins laidoje „Padainuokim!“.

Po iškilmingo koncerto, kuriuo mėgautis ir aptarinėti televizijos žiūrovai galės jau ateinantį sekmadienį, vakaro dalyviai ir svečiai persikėlė į laivo denį, kuriame ištvermingiausieji šėlo iki paryčių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją