Laida, pirmoji Lietuvoje žiūrovams pateikianti pikantiškiausias aktualijas, šį kartą pasiūlys ekskliuzyvinius ir išskirtinius interviu su incidento kaltininku Radži ir ištikimiausia jo gerbėja Raisa Šarkiene. Pas ką įkaušęs važiavo mylimiausias jos dainininkas?

„Manęs net Vilniuje nebuvo. Be to, kokiam mulkiui reikia būti, kad vairuotum be teisių“, – stebėjosi įvykio kaltininkas. Dainininkas dievagojosi, kad nieko panašaus nebuvo, ir tokias žinias vadino visiška „nesąmone“.

Policijos pareigūnai – kitokios nuomonės: „Sulaikytas buvo kaip tik populiarusis Radži. Jam gresia tūkstančiai litų baudos arba administracinis areštas.“ Kas meluoja – policijos pareigūnai ar dainininkas?

„Žmonės Radžiui pavydi, dėl to ir loja...“ – savo dievuką laidoje gins ištikimoji Raisa. Specialieji „Be komentarų“ žurnalistai atskleis sensacingus faktus – didžiausia dainininko gerbėja, pasirodo, gyvena toje pačioje gatvėje, kur neva buvo sulaikytas Radži.

Dar įdomiau – gauta slapta informacija, kad Radži vairuotas automobilis „ZAZ“ priklauso ne kam kitam, o poniai R. Šarkienei.

Taip pat laidoje – garsaus humoristo, dabar jau Kauno politiko, Artūro Orlausko-Zakarausko konfliktas su Kauno gydytojais ir jo siautėjimas Kauno klinikinėje ligoninėje. Žiūrovų laukia ir Seimo milijonieriaus Andriaus Šedžiaus ir jau studentės Monikos Kvietkutės tuoktuvių planų atomazga. Kur tos vasarą žadėtos ištaigingos vestuvės? „Vasara dar nesibaigė...“, – intriguos parlamentaras A. Šedžius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją