Dar trečiadienį Nerijus parašė įrašą socialiniame tinkle „Facebook“, kuriame teigė, jog šių santykių išgelbėti nepavyko. Vyras šiltai atsiliepė apie buvusią mylimąją, tačiau apgailestavo, jog šou gimusi meilė neįveikė išbandymo realybe.

Galiausiai prakalbus apie laimėtą kelionę ir tai, jog į ją jie turėjo vykti kartu su Reda, Nerijus prakalbo apie tai, jog vykti kartu jie negali. Tuo tarpu šou prodiuseriai priminė, kad laimėjo jie būdami pora ir vykti turėtų kartu.

Po ilgų diskusijų prakalbo ir Reda. Moters teigimu, ji mielai vyktų į kelionę kartu su buvusiu mylimuoju, tačiau tai daryti atsisako jis.

„Svarstome visokias galimybes. Bandydama suvokti, kas nutiko, visiškai negalvojau apie kelionę ir kas į ją važiuos. Nerijus į kelionę su manimi važiuoti nenori, todėl galvojame, jog vienas iš mūsų turės perleisti kitam savo kelionės dalį, kad galėtume nukeliauti su kuo nors. Aš mielai važiuočiau su Nerijumi kaip su draugu. Vien todėl, kad prizą užsidirbome kartu. Tačiau manau, kad teks pasilikti prie pasirinkimo vienam iš mūsų keliauti su kitu žmogumi.

Jam skaudu ne mažiau nei man. Turbūt važiuoti į Tailandą draugų statusu jam būtų per sunku. Nežinau“, – kalbėdama su DELFI svarstė ji.

Reda ir Nerijus
DELFI susisiekus su prodiuserių kompanijos „Tym Drym" prodiuseriu Dominyku Kubiliumi, šis patikino, kad kelionė vis dėlto yra skirta šiems dviems žmonėms ir greičiausiai jiems teks keliauti kartu.

„Jie turėtų keliauti kartu. Juk suaugę žmonės ir nesusipykę, tad turėtų draugiškai kartu keliauti į Tailandą. Kito varianto kaip ir nėra. Tačiau gal jie dar susitaikys iki kelionės, o gal tai taps proga susitaikyti", – sakė žinomas prodiuseris.

Pats Nerijus svarstė, jog galbūt nėra svarbu, kas leisis į kelionę. „Būtų normalu leisti pakeisti vieną asmenį. Kam vykti į kelionę, jei keliai nesuveda. Čia tas pats jei aš laimėsiu „Teleloto“ automobilį, bet negalėsiu jo padovanoti kitam žmogui. Tai yra mūsų prizas, kurį uždirbome ir mes galime spręsti, ką su savo dalimi darysime. Mes kalbėjome ir viską sprendžiame, o tikėtis, kad kelionė atgaivins viską, tai būtų pernelyg sunku mums belaukiant jos“, – sakė N. Pakamorė.

Kiek vėliau N. Pakamorė taip pat atsakė, jog kadangi kelionė laukia tik spalio pabaigoje, daug kas judviejų gyvenime gali pasikeisti ar net atsirasti antrosios pusės. „Tiesiog manau, kad būtų nebelogiška važiuoti kartu, kai nesame pora. Manau, kad vienas iš mūsų gali važiuoti su žmogumi, su kuriuo nori. Nusprendėme, kad nebebūsime kartu. Būtų keista jei antroji pusė išleistų važiuoti su buvusiuoju“, – dėstė vyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)