„Gaila palikti šokius, bet tas vaidmuo – mano darbas. „Kviečiu šokti“ išmokau naujų dalykų, praplėčiau akiratį, bet dabar, deja, tenka atsisveikinti“, - sako A. Paulavičius.

Po savaitės A. Paulavičius išvažiuoja į Maskvą repeticijoms, o vėliau išskrenda į Panamą, filmavimai truks iki metų pabaigos, pranšė LNK.

„Ne veltui ilgai auginau barzdą, pagaliau gavau tą vaidmenį, - pasakoja A. Paulavičius. – Būsiu vienas iš gangsterių bandos, kuri sudaryta iš atmatų, suvažiavusių iš viso pasaulio. Teksto nedaug, bet daug veiksmo – nardymo, šaudymo, žudymo“. Tai jau antras Andriaus Paulavičiaus vaidmuo režisieriaus Murato Alijevo filme. Aktorius yra filmavęsis jo seriale „Karininkai“

Simboliška, kad paskutinį šeštadienį „Kviečiu šokti“ vakare ant parketo įkūnydamas legendinį rusų poetą Aleksandrą Puškiną, A. Paulavičius pasirodė su pistoletu. Deja, dvikovoje Puškinas, arba būsimasis samdomas žudikas, buvo nušautas.

A. Paulavičių projekte keičia sporto treneris, „Žvaigždžių duetų“ dalyvis, juodaodis Jeanas Claude‘as Edorhas ir Elena Leonova.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją