Nors Antanas jau paauglystėje pradėjo kelti įvairius vaizdo įrašus į socialinius tinklus, dėmesio jis nesulaukė ir atrodė, kad tai beprasmis darbas. Atlikėjui labai pasisekė, kad juo tikėjo artimieji ir skatino nesustoti.

„Kai aš pradėjau, tai buvo visiškai nepopuliaru. Tai buvo visiškai, net negali sakyti, kad darbas. Bet net tuo metu mane palaikė. O dabar, tai tapo darbu, kai aš kiekvieną dieną kažką filmuoju, kažkur filmuojuosi, naktimis montuoju. Labai daug dirbu prie įvairiausių projektų. Kai tai tapo darbu, daug dirbu ir esu užimtas, bet artimieji ir šeima labai palaiko. Labai džiaugiuosi, nes yra labai didelis palaikymas iš šeimos“, – atviravo 2TV televizijos laidų vedėju tapęs Antanas.

Dabar Antanas su kiekviena diena kyla vis aukščiau karjeros laiptais, bet neslepia, kad reikėjo labai daug ištverti. Jis pripažįsta, kad tikrai ne kartą viską norėjo mesti, pradėti viską iš pradžių, nes gaudavo labai daug kritikos socialiniuose tinkluose, rašoma LNK pranešime spaudai.

„Norėjau mesti ir depresija buvo labai dažnai. Norėjau mesti viską daug kartų. Ačiū Dievui, kad mane šeima palaikė ir stumdavo į priekį. Man iš tikrųjų užtruko gal 5 metus, kol sugebėjau perlipti save ir jau antri metai, kada aš jau tikrai nereaguoju ir man tiesiog yra juokinga. Dažniausiai aš tuos komentarus išsisaugau, kad kažkada padaryti kokį video, kaip skaitau negatyvius komentarus, nes tai yra dabar juokinga“, – atvirai dalysis atlikėjas Antanas.

Dar daugiau apie Antano Jakimavičiaus kelią į televiziją, ištvertus iššūkius ir nutylėtus dalykus – šio trečiadienio laidoje „Atsakyk“ 22 val. per 2TV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją