„Aš esu Sandra. Dirbu „TV pagalboje“, o gyvenu Klaipėdoje. Apie save galiu pasakyti vieną svarbiausią dalyką – esu iki kaulų žemaitė ir tai labai daug pasako apie mano charakterį, mano darbus ir apie mano siekius“, – į savo gerbėjus kreipiasi „TV pagalbos žvaigždė ir šokių projekto dalyvė Sandra Žutautienė. Ant parketo ji suksis su kitu klaipėdiečiu – Klaipėdos universiteto studentu Ernestu Monginu.

Vaizdo siužete moteris džiaugiais savo partneriu ir papasakoja, kokį pirmą įspūdį kavinėje paliko sutiktas lieknas vaikinas.

S. Žutautienės partneris atskleidžia ir pikantiškų detalių iš projekto užkulisių:„Repeticijos būna visokios. Kartais mes ir juokiamės, tačiau būna visko. Negražiai pasakius, ji kartais gauna ir į kuprą. Tenka ir vienai pačiai padirbėti. Būnu ir aš pavargęs, ji irgi būna pavargus. Visko būna“.

„Šok su manimi“ pirmoji laida – gruodžio 6 dieną.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)