Tiesa, Andrius sako kitaip, nei P.Gražulis ne tik nupirko sūnaus motinai butą, jį įrengė, tačiau ir apmokėjo vairavimo kursus, nupirko automobilį, bei pilnai finansiškai pasirūpino, neskaičiuodamas kiekvieno euro, rašoma LNK pranešime spaudai.

„Elgiausi, kaip man atrodė – garbingai, todėl niekas ir nesužinojo, kol atėjus į politiką manęs nepradėjo šantažuoti šią istoriją žinantys asmenys. Tuomet ir teko prisipažinti visuomenei“, - pasakos A, Šedžius.

Verslininkas teigs visiškai pateisinantis Gražulio dukters motiną Birutę, kuri apie romaną su politiku papasakojo viešai. „O kas jai beliko, kai jis taip pasielgė, ir dar dukrą įžeidinėjo“, - teigs A.Šedžius.

Tuo metu laidoje viešėjęs psichologas, lektorius Tomas Lagūnavičius įsitikinęs: moterys iš prigimties – aukso ieškotojos, todėl tarp meilės ir pinigų rinksis pastaruosius, ir tai – natūralu.

„Tiek ponas Petras, tiek Birutė šioje istorijoje laikosi savitos strategijos... ir tai akivaizdu“, - įsitikinęs psichologas T. Lagūnavičius.

Pokalbių laida „Valanda su Rūta“ jau šį ketvirtadienio vakarą 20.00 val. tik per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)