Darci pasirodė scenoje su savo žaisliniu triušiu Petunia. Mergaitei pilvakalbiškumas padėjo nugalėti drovumą.

Petunios lūpomis Darci sudainavo klasikinę dainą „Summertime“. Darsi sulaukė žiuri ir žiūrovų ovacijų, visi plojo jai atsistoję.

Po kelis mėnesius trukusios kovos, nurungusi įvairias talentais „apsiginklavusius“ konkurentus, mergaitė ne tik pelnė projekto nugalėtojos titulą, bet ir susižėrė milijono JAV dolerių piniginį prizą, skelbia metro.co.uk.

Pirmasis Darci pasirodymas:

Tiesa, prieš pat paskelbiant projekto nugalėtoją, mergina sakė: „Tai buvo taip smagu, jog visiškai nebesvarbu, kas laimės“.

Beje, pirmąjį kartą scenoje Darci pasirodė tik su lėle Petunia, tačiau finale pastiprino pajėgas ir prie šio dueto prisijungė dar viena lėlė – Oscaras.

Kai mergina pirmą kartą pasirodė „America's Got Talet“ scenoje, komisija liko tiesiog be amo. Simonas Cowelas tikino negalintis patikėti, kad tokį talentą pademonstravusiai mergaitei vos dvylika.

Komplimentų negailėjo Mel B. „Tu tokia. Tu neįtikėtina. Žiūrėjau ir stengiausi pamatyti, kaip judini lūpas, bet tu viską darai taip profesionaliai. Tu nuostabi, o Dieve, man trūksta oro, tu neįtikėtinai nuostabi“, – žodžius sunkiai rinko Mel B.

Pergalę atnešęs Darci pasirodymas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)