Savaitgalį socialiniuose tinkluose ėmė plisti stopkadrai iš minėtosios pramoginės laidos, kurioje dalyvavo garsenybių poros, savo gyvenimą siejančios ir scenoje, ir gyvenime.

Eteryje savo kasdienybe dalijosi ir Katažina bei Deivydas Zvonkai. Porą jau ilgus metus sieja ne tik šeima, bet ir bendri darbai. Po trumpo pokalbio sutuoktiniai visiems susirinkusiems ir žiūrovams namuose atliko bendrą dainą, o ekrane pasirodė užrašas, skelbiantis, kad pora dainuoja gyvai.

D. ir K. Zvonkai bei LRT eteris / Foto: asm.archyvas, stopkadrai

Šį užrašą pamatę žiūrovai netrukus pastebėjo ir tai, kad abiejų dainininkų mikrofonuose nėra baterijų, tad ne vienam natūraliai kilo klausimas: ar D. ir K. Zvonkai iš tiesų dainuoja gyvai? Šia tema internete kilo ne viena diskusija.

Delfi redakciją taip pat pasiekė toks pats klausimas. Skaitytojas dalijosi ir laidos stopkadrais, kuriuose užfiksuotas žinomos poros pasirodymas.

„Internete jau sklando ši fotografija. „Atliekama gyvai“, o su išimtomis baterijomis mikrofone. Ką tai reiškia nacionalinio transliuotojo eteryje?“ – klausė skaitytojas.

Delfi susisiekus su LRT atstove spaudai, ši neslėpė, kad įvyko apmaudi klaida. Apie ją plačiau papasakojo laidos kūrėjai.

„Minėtoje laidoje Katažina ir Deivydas Zvonkai kūrinį atliko ne gyvai – buvo transliuojamas dainos įrašas. Montuojant laidą įvyko klaida, ir žiūrovai buvo suklaidinti dėl gyvo atlikimo. Atsiprašome visų žiūrovų“, – situaciją aiškino laidą kuriančios prodiuserių kompanijos „Just Tv“ projekto vadovas Aurelijus Šliavas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)