Laidos vedėjas Rolandas Mackevičius, susipažinęs su Šinkūnų komanda, neslėpė susižavėjimo: „Žiūriu aš į jus ir pavydžiu. Gražus yra jūsų santykis ir tarpusavio ryšys.“

Choreografas, renginių režisierius Paulius Šinkūnas taip pat yra ir grupės „Twosome“ lyderis. Bet, kaip pats sako, dabar visos veiklos nublanksta prieš pagrindinę – jis yra dviejų mažylių tėtis.

„Man nėra lengva įkalbėti tėtį kur nors kartu dalyvauti. Ir dainuoti kartu mus kvietė, bet atsisakėm. Tėtis nenorėjo. Gal įtampos ir streso jam per daug. Šį kartą netikėtai pavyko. Nors žinau, kad jis labai jaudinasi kiekvieną kartą eidamas į televizją. Bet jis aktorius, visada gi gali pasinaudoti savo profesiniais įgūdžiais. Mano tėtis yra pats geriausias žmogus, kokį tik aš pažįstu. Sakau tai labai nuoširdžiai“, - kalbėjo Paulius.

Almantas prisipažino, kad su Pauliumi jie yra labai artimi ir mielai leidžia laiką kartu: „Dažnai išsitempiu aš jį į sodybą, bet dabar dažniausiai pats atvažiuoju jo aplankyt. Kažkam reikia anūkus prižiūrėt“.

Teatro ir televizijos aktoriui Almantui Šinkūnui teks atsakyti į suktus Rolando Mackevičiaus klausimus, o jo sūnui Dalia Belickaitė bus paruošusi visą krūvą smagių užduočių.

Šinkūnų vyriškas duetas šeštadienio vakarą susigrums su dviem šou pasaulio grandais – renginių vedėju Remigijumi Žiogu ir cirko artistu Viačeslavu Mickevičiumi. Įtempta kova tęsis iki paskutinių žaidimo akimirkų. Almantas susirems su Viačeslavu ir tikrinsis savo žinias apie lietuviškos Eurovizijos istoriją.

„Protas ir jėga“ – šeštadienį 19.30 per BTV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją