Kaip rašoma TV3 pranešime spaudai, jau trečiadienio vakarą laidoje „Gero vakaro šou“ kalbėdama su laidos vedėjais Justinu Jankevičiumi ir Mindaugu Stasiuliu Inga papasakos, jog save vadina serialo „Moterys meluoja geriau“ vėliava, nes vaidina jame nuo pat pirmosios serijos.

Jos personažas – Meda – kiekviename sezone turi vis kitą mylimąjį, todėl paklausta, kiek vyrų seriale jau pakeitė, Inga drąsiai sako – dešimt.

Tačiau „Gero vakaro šou“ publika čia suskubs paprieštarauti: „daugiau“ šūkteli kažkas iš žiūrovų, sukeldamas tiek laidos vedėjų, tiek aktorės juoką. „Lietuvos moterys pagal tave elgiasi pačios paskui“, – Ingos Norkutės nuotykiais seriale baisėjosi Mindaugas Stasiulis.

Sunku pasakyti, ar rimtai, ar juokais Inga kalba ir apie savo skyrybas su aktoriumi Aurimu Žviniu.

„Tai yra labai baisu“, – apie skyrybas sako aktorė ir netrukus viltingai kreipiasi į laidos vedėją – „o tu vedęs?“.

Kaip seksis Inga Norkutei įsitraukti į Mindaugo Stasiulio ir Justino Jankevičiaus pasiūlytą aktorinę improvizaciją? Ar atspės žymi aktorė, kokioje vietoje ji atsidūrė? Laidoje „Gero vakaro šou“ taip pat svečiuosis dainininkė, „X Faktoriaus“ nugalėtoja Iglė Bernotaitytė, kuri atliks ne tik savo naujausią dainą, bet ir netikėtai lyrišką Marijaus Mikutavičiaus kūrinio „Trys milijonai“ versiją.

„Rimtuose pokalbiuose“ vaikai įvertins prabėgusią vasarą. Kokios vaikų nuomonės apie Lietuvos ir Turkijos orus? Ką jie mano apie Naglio Šulijos orų prognozes? Visi atsakymai laidoje „Gero vakaro šou“ šį vakarą 20 val. per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)