Populiariausiame visų laikų lietuviškame seriale vaidino ir vaidina garsiausi šalies aktoriai – Džiugas Siaurusaitis, Ramūnas Rudokas, Arūnas Storpirštis, Sakalas Uždavinys, Inga Norkutė, Aušra Štukytė ir daugybė kitų.

S. Daukšaitė-Petrulėnė tikina, jog sulaukusi pasiūlymo vaidinti „Moterys meluoja geriau“ labai apsidžiaugė, tačiau prieš duodama atsakymą gerai pagalvojo. Kiekvieną vaidmenį moteris vertina rimtai ir atsakingai: „Visi vaidmenys – ar televizijoj, ar kine – man yra vienodai svarbūs. Visus pasiūlymus vertinu labai atsakingai ir imuosi tuomet, kai žinau, jog nenuvilsiu.“

„Buvo labai smagu, kad mane prisiminė ir vaidmenį kurdamas scenaristas galvojo kaip tik apie mane“, – pasakoja aktorė, populiariajame seriale įkūnijanti Marijaus (akt. R. Rudokas) seserį, kuri po ilgų metų kalėjime galiausiai išėjo į laisvę.

Nors S. Daukštaitė-Petrulėnė nebaigusi aktorystės studijų, mažai kam galėtų kilti abejonių dėl jos profesionalumo. Tiesa, aktorystė žinomos moters gyvenime, nors ir išsvajota, atsirado netikėtai. „Bičiulė, dirbusi prodiuserių kompanijoj „Videometra“, netikėtai pasiūlė pamėginti jėgas viename tuo metu populiariame seriale. Matyt, sekėsi neblogai – kompanijos vadovas Rolandas Skaisgirys pasiūlė vaidinti ir kituose serialuose. Taip po truputį viskas ir įsisiūbavo“, – prisimena Sandra.

Moteris pripažįsta apie aktorystę svajojusi nuo mažų dienų, tačiau baigiant mokyklą nugalėjo racionalumas – Kauno Vytauto Didžiojo universitete ji įgijo filologinį išsilavinimą. Vėliau baigė ir Europos Sąjungos politikos ir administravimo studijas.

„Apie aktorystę svajoti pradėjau dar pradinėse klasėse. Labai žavėjausi aktoriais, scena, teatru. Ta svajonė neapleido, augo manyje, ir džiaugiuosi, kad dabar galiu dirbti su tais aktoriais, kuriais žavėjausi vaikystėje. Dabar jie mano draugai, kolegos“, – džiaugiasi žinoma aktorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)