Šį pirmadienį aktorė turi dar vieną progą švęsti. Didelio populiarumo seriale „Monikai reikia meilės“ sulaukęs jos personažas Zina grįžta į televiziją – per LNK startuoja naujas serialas „Man reikia meilės“, kuriame ji su Džiugiu Siaurusaičiu atliks pagrindinius vaidmenis.

„Labai džiaugiuosi, kad žiūrovams patinka, tai, ką kuriame. Net esu girdėjusi, jog panašių situacijų žmonės turi namuose, kurias mes vaidiname seriale. Smagu, kad jiems patinka“, – kalbėjo I. Kvietkutė.

Šiame seriale netrūks nei dramų, nei juokingų situacijų. Keleto serijų filmavimas persikėlė į Egiptą, kuriame komedinio serialo aktoriai filmavimo metu susidūrė su rimtomis paniką keliančiomis situacijomis.

„Džiugas juokavo, kad vargas, kad su manim dirba. Nardyti nemoka, plaukti nemoka, šokinėti į baseiną kaip bomba nemoka ir jodinėti nemoka. Tačiau ši kelionė atnešė daug patirčių. Nors nemoku plaukti, buvo scena, kurioje turėjome nerti. Būtent tada, kai filmavome, buvo milžiniškos bangos. Nors buvau įsikibusi į kitą serialo aktorių Arną Ašmoną, bangos vis tiek sugebėjo mane nublokšti, tačiau vyrai greit užkėlė laiptukais atgal. Po visko teko giliau pakvėpuoti, bet baimė greit praėjo“, – paniką keliančiu incidentu dalinosi Ilona Kvietkutė.

Dažnas atvejis, kai televizijos žiūrovai aktorius tapatina su jų kuriamais personažais. Nuvykus į užsienį situacija nepasikeitė.

„Visada turėjome žiūrovų, kurie stebėdavo, kaip filmuojame, kaip vaidiname. Vienas viešbučio darbuotojas net klausė mūsų vizažistės, ar aš ir realybėje tokia pikta. Ji bandė paaiškinti, kad tai tik personažas ir vaidyba. Tačiau jis nesuprato ir priėjęs per pertrauką man sakė, kad, žinokit, nors aš ir nesuprantu jūsų kalbos, bet suprantu, kad jūs labai pikta.

O scena, kurioje su dubeniu trenkiu Džiugui per galvą, turbūt sulaukė didžiausio dėmesio, filmavimo komandai teko net iš kadro išprašyti žiūrovus, kad galėtumėme tęsti filmavimą. Matyt, jie nepratę prie taip savo temperamentą rodančių moterų“, – įspūdžiais iš filmavimo musulmoniškajame Egipte dalinosi aktorė.

Nuotykiai, kuriozinės situacijos ir daug gerų emocijų suteikiantys personažai – „Man reikia meilės“ premjeroje šį pirmadienio vakarą, 21 val., tik per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją