Šį, antradienio, vakarą 21.00 val. per TV3 – ypatingai karšta „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ laida, kurioje sprogs tikras aistrų užtaisas. Praėjusios savaitės lydere tapusiai Simonai sekmadienį buvo įteikta ypatinga dovana – romantiška naktis pramogų ir poilsio komplekso „Karpynė“ VIP apartamentuose.

Tiesa, šia dovana mergina galėjo pasinaudoti tik su sąlyga, jog kartu pasikvies ir realybės šou jos vyru vadinamą Marijų.

Prieš kelias savaites pirmą kartą viešai prie filmavimo kamerų pasibučiavusi saldžioji porelė savo santykius vėliau perkėlė ir po antklode. Pirmadienio naktį romantiškai laiką leidę Simona ir Marijus užminė tikrą mįslę. Nors naktiniame pasimatyme jų nefilmavo kameros, tačiau įjungti mikrofonai įrašė plika ausimi girdimus aistringus dūsavimus.

Išgirsusi klausimus, ar pora „nuėjo iki galo“, Simona bandė išsisukti nuo atsakymo ir neigė su vaikinu turėjusi intymių santykių: „Niekas nevyksta, mes esame tiesiog labai geri draugai, artimai bendraujame, bet jokia meile tikrai nekvepia, kaip dauguma galvoja. Aš ir Marius žinom, kaip yra iš tikrųjų – koks tas mūsų statusas ir dėl to nesukam galvos.“

Tačiau mikrofonų, kuriuos realybės šou dalyviai nusiimti gali tik eidami miegoti, įrašyti garsai byloja ką kita. Ar po daugiau nei mėnesį trukusio flirtavimo, Marijus ir Simona romantiško pasimatymo metu intymiai leido laiką?

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)