Nauja pradžia besidžiaugianti Agnė sutiko laidos kūrybinę grupę įsileisti į savo namus ir širdį, tad žiūrovai išvys labai atvirą ir jautrią moters – menininkės – išpažintį, rašoma spaudos pranešime.

Nerti į naujus vandenis

Visas nereikalingas mintis Agnė nustumia į šoną naujais projektais, ji nebijo nerti į naujus vandenis, tai įrodo ir jos - operos solistės – perdainuota daina „Laisvė“, su kuria kartu užaugo.

Agnė papasakos, kas suteikia jai drąsos ir veržlumo, kuo svarbi patriotinė tematika, kuriai šiuo metu ji skiria itin daug dėmesio.

Projektas „Laisvės kovų dainų albumas“, apie kurį išgirs ir laidos žiūrovai – ne išimtis, Agnė yra viena jo iniciatorių. Laidos vedėjos K. Rimienės paklausta, ką jai pačiai reiškia žodis laisvė, moteris pabrėš, kad laisvė – tai drąsa kalbėti, mąstyti, be baimės kurti ir mylėti.

Laidos žiūrovus Agnė nustebins ir kitu savo pomėgiu – šokti tango, kurį ji atrado prieš kelerius metus ir liko sužavėta. Bešokdama tango ji ėmė domėtis tango dainomis, kurios, pasak Agnės, atvėrė jai akis. Per jas solistė gali ieškoti naujos savęs, juk ji niekada netilpo į klasikos rėmus. Nesvetima jai ir popmuzika, tad tik laikas parodys, kada Agnė ateis į tą sferą.

Jonas Sakalauskas ir Agnė Sabulytė

Savęs beieškant

Laidos viešnia neslepia ieškanti naujos savęs, tad laidos vedėja pasiteiraus, ar tai nėra susiję su neseniai įvykusiomis skyrybomis ir prasidėjusiu nauju gyvenimo etapu.

„Būdama šeimoje ir dabar – visada ieškojau savęs, tiesiog dabar tas mano ieškojimas galbūt labiau pastebimas ir matomas viešai. Drąsa ir jėgos gimsta iš vidinio žinojimo, stiprybės, kai klausai vidinio širdies balso ir neapgaudinėji savęs. Tada atsiranda ir jėgų, ir žmonės aplink buriasi tie, kurie tiki tavim, tuomet labai šviesiai ir lengvai keliauji savo keliu“, - atvirauja Agnė, neslepianti, kad būna ir baisu, juk kiekvienas naujas pokytis, išėjimas iš komforto zonos yra nelengvas.

Ji prisipažins, kad būna ir ašarų, ir nesaugumo jausmo, tačiau tai būna retai ir, anot Agnės, įkvėpus naujo oro, ji eina toliau – teisingu, savo keliu, klausydama širdies.

Svajones galima nulipdyti

Pastarieji moters septyneri metai buvo daugiau skirti vaikų auginimui, lavinimui, tad dabar, vaikams ūgtelėjus, Agnė grįžta su savo svajonėmis, tikslais, išsigryninusi ką nori daryti. Savo kely ji sutinka žmones, kurie ja tiki, tad jaučia, kad nėra viena, o turi komandą, kuria be galo džiaugiasi.

Naujas gyvenimo etapas yra ypatingas tuo, kad turi rasti vidinių resursų ir netingėti veikti, jokiais būdais nelaukti stebuklo iš likimo, neabejoja Agnė. Gyvenimas pilnas netikėtumų, atskleidžia solistė, uždainuosianti laidos žiūrovams... japoniškai.

Ji papasakos laidos žiūrovams apie savo pomėgius ir laisvalaikį, pareigas ir naujas veiklas bei tai, iš ko lipdo savo... svajones, kurios apima visą pasaulį, tačiau ypatingą vietą jose užima Lietuva,

„Pasaulis yra nuostabus, bet namai yra ten, kur tavo šaknys, kur teka tavo protėvių kraujas, būtent čia, Lietuvoje, aš jaučiu, kad čia gaunu stiprybę, galiu atsiskleisti, nokinti savo kūrybinius vaisius. Pažinti pasaulį visada gera, sveika, tačiau norisi grįžti, ir dabar ypatingai jaučiu, kaip bręsta sąmoningumas, mano pačios atsakomybė ir pareiga, būnant Lietuvos piliete, suvokimas, kad valstybę kuriame mes kiekvienas, nuo labai mažų dalykų valstybę kuriame mintimis, žodžiais ir darbais“, - su meile apie Lietuvą kalba Agnė, tikinti, kad nauja meilė, ta, skirtoji antrai pusei, ateis tuomet, kai ji bus tam pasiruošusi.

Trispalvė iš gėlių žiedų

Laidos vedėja, floristikos dizainerė K. Rimienė laidos rubrikoje „Floristinis desertas“ žiūrovus sveikins iš Vilniaus filharmonijos, kur vyko viena gražiausių švenčių – Lietuvos garbė. Šį šventinį renginį floristikos dizainerė dekoravo su savo komanda ir padarė viską, kad jų darbas nustebintų šventės dalyvius.

Nustebinti liks ir laidos žiūrovai, išvydę, kaip iš daugiau kaip 3 tūkstančių žiedų gėlių sukuriama nuostabi aplinka, atitinkanti renginio turinį ir idėją. Čia iš gėlių žiedų bus sukurta lietuviška trispalvė – gėlių skraistė, dengianti laiptų bei balkonų turėklus ir su meile bylojanti apie trapią ir kartu didingą žmogaus prigimtį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (95)