Pati moteris apie susiklosčiusią situaciją kalba paslaptingai..„Filmavausi jau dabar vėl visas gegužės laidas. Balandį buvo rodomos seniai filmuotos laidos. Esu vėl darbuose ir viskas gerai, – naujienų portalui DELFI sakė TV laidų vedėja Asta Stašaitytė-Masalskienė. Pasiteiravus, ar moterį užklupo sveikatos bėdos, ar su šeima vyko atostogų, ji buvo lakoniška: „Tiesiog reikėjo pailsėti“.

Tuo tarpu LNK televizija patikino, kad laidos „Yra kaip yra“ vedėją kamavo sveikatos problemos. „Asta sirgo, nebuvo poroje filmavimų, kuriuose buvo nufilmuota po 10-11 laidų, dėl toks įspūdis susidaro. Šią savaitę Asta grįžo į filmavimus, įrašė 11 laidų“, – paaiškino LNK atstovas spaudai Gediminas Malaškevičius.

Tokios pačios pozicijos laikėsi ir laidos „Yra kaip yra“ prodiuseris Saulius Bartkus. „Suprantate, žmogus sirgo. Turbūt ji nenori kalbėti apie savo ligas. Jai reikėjo truputėlį atsigauti, pailsėti, sustiprėti. Ji grįžo ir jau filmavome laidas su Asta. Dabar jau viskas tvarkoje. Žiūrovas yra pripratęs, o Asta yra puiki vedėja. Laidos neuždarinėjome. Tiesiog Giedrius (Drukteinis – DELFI) talkino, nes vieną kartą Astai buvo silpna pasidarę ir laidos metu. Žinote, aš nenoriu kalbėti apie ligas ir taip toliau“, – DELFI sakė A. Stašaitytės-Masalskienės darbdavys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (304)