Pasak prodiuserio, šiemet „Auksiniame balse“ varžysis dainuojantys aktoriai – Jokūbas Bareikis, Marius Jampolskis, Giedrius Arbačiauskas, Lina Rastokaitė ir kiti. Pasirinkti aktorius šių metų konkursui M. Karnaševičių įkvėpė paskutinio „Auksinio balso“ nugalėtoja aktorė Aistė Lasytė: „Ji parengdavo gerus šou ir neatsilikdavo nuo kitų dalyvių savo dainavimu. Manau, žiūrovams stebėti aktorius tikrai bus įdomu, nes jie negali tiesiog tiesiai stovėti ir dainuoti, tai jiems nėra visiškas kūrinio atlikimas. Jie mėgsta savo pasirodymus papildyti kažkokiomis mizanscenomis, atlikti kūrinius nestandartiškai.“

Paaiškėjo, jog vienas konkurso vedėjų – taip pat aktorius Giedrius Savickas, kartą jau stovėjęs prie projekto vairo. Jo partneris šį kartą – jau kartą „Auksiniam balsui“ „dirigavęs“ Andrius Rožickas. Konkurso dalyvius, kaip ir anksčiau, vertins žiūrovai ir profesionalų komisija – smuikininkas Zbignevas Levickis, operos primadona Nomeda Kazlaus, muzikologė Zita Kelmickaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)