Laidos vedėjai Indrei Stonkuvienei paklausus, ar teisingos kalbos, kad Algis Ramanauskas – piktas žmogus, aktorius atskleidė, kad gyvenime yra visai kitoks nei daugeliui gali atrodyti.

„Nuo to nukenčia mano komercinis aspektas, nes mane bijo kviesti vesti kokio nors renginio, ką aš anksčiau darydavau. Feisbukas man ir padėjo, ir pakenkė, jis parodė, koks bekompromisis aš galiu būti. Šiaip galiu nuraminti, kad gyvenime, bendraujant su manimi normaliai, aš būnu labai mielas ir malonus žmogus“, – laidoje sakė A. Ramanauskas.

Aktoriaus žmona – daugeliui tikra paslaptis. Juk jos su A. Ramanausku viešuose renginiuose nepamatysi. „Ji namisėda. Aš labai mėgčiau, kad mes viešumoje kartu būtume daugiau, bet ją labai sunku išvilioti iš namų, tačiau aš pasistengsiu“, – prieš LNK kameras šypteli vyras.

Apie poros susipažinimo istoriją A. Ramanauskas kalba miglotai ir juokaudamas: „Tai labai graži meilės istorija, kurią bus galima nufilmuoti pilnametražio vaidybinio filmo tvarka, labai romantiška ir graži istorija, aš tiesiog ją pavogiau iš Šiaulių. Nesiplėsiu, nes tai asmeniniai dalykai ir neturiu licencijos iš žmonos pasakoti apie mūsų reikalus. Galiu pasakyti, kad tai nepaprastai graži ir fatali meilės istorija. Per stebuklą mes susiėjome, per virtinę atsitiktinumų mes tapome kartu.“

Pirmą kartą pamatęs būsimą žmoną A. Ramanauskas pamanė, kad ji – labai graži moteris, tačiau laidoje teigė jos iškart neįsimylėjęs. „Man ji tiesiog labai patiko, nepaprastai mano skonio, bet įsimylėjimas atėjo vėliau. Po kokių 5 metų nuo pirmo karto, kai mes susitikome“, – kalbėjo aktorius.

Pasipiršo A. Ramanauskas paprastai – per šv. Valentino dieną tiesiog padovanojo žiedą. Tuo metu pora jau ilgą laiką gyveno kartu.

Pasak vyro, žmona turi puikų humoro jausmą, tad jų šeimoje netrūksta juoko. „Neįsivaizduoju, kaip be to gali būti partnerystė. Ir sūnus auga su geru humoro jausmu“, – sakė A. Ramanauskas.

Apie sūnų prabilęs aktorius teigė nesąs griežtas. „Mano vaikas yra pakankamai geras ir nereikia griebtis jokių bizūnų. Užtenka meduolio. Jis tikrai geras vaikas, su savo mažom ydom ir patingėjimais, bet nereikia ant jo kelti balso. Žmona daugiau kariauja“, – kalbėjo Algis.

Apie tai, kodėl taip vengia viešumo paklaustas A. Ramanauskas teigė, kad tai tiesiog neskoninga: „Aš nieko neturiu prieš žmones, kurie ekstravertiškai viską parodo, jei tai neperžengia gero skonio ribų, bet aš pats asmeniškai linkęs pasitaupyti, nes yra dalykai, kurių nesinori skleisti, nes tai gali neskoningai atrodyti.

Kaip neskoningai atrodo tie patys veidai, kurie mirga spaudoje, kai juos pakviečia į kokį restorano atidarymą. Visi žinome, kaip būna, kai paskambina iš naujos užeigos ir sako „ateikite čia pas mus į svečius, mes atsidarom“. Paklausus, kiek bus sumokėta, sako, kad bus smagu, pavalgysit. Iki dabar yra žmonių, kurie eina ten pavalgyti ir patekti į viršelius, ir tai yra labai neskoninga.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (547)